R
renowka33
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 19
Witam Serdecznie . Pisze tutaj z całkiem innym tematem , problemem bo nie mam wyjścia i nie wiem gdzie uzyskac informacje . Ponad 2 tygodnie temu na email napisała do mnie dziewczyna z kazachstanu . Byłem bardzo zdziwiony bo jedynie email na ta własnie poczte podawałem tylko na pewnym portalu randkowym bo z aplikacji za bardzo nie korzystam . Zapytałem ja skad ma moj email to odpisała ze w kazachstanie sa agencje matrymonialne i własnie ma moj email od agencji . Wygladałoby na to ze własnie wschodnie firmy matrymonialne zakładaja konta podszywajac sie pod polki i wyciagaja dane kontaktowe . Wczesniej pisała do mnie jakas ukrainka ale gdy poprosiłem ja o zdjecie przy tablicy z nazwa jej miejsca zamieszkania to kontakt sie urwał . Nie miałem innego pomysłu jak sprawdzic jej wiarygodnosc . Po dwóch tygodniach pisania z ta dziewczyna z kazachstanu , dowiedziałem sie ze pracuje w szpitalu wojskowym na kontrakcie i nie mozemy póki co rozmawiac na whatsapp bo jej telefon jest kontrolowany i gdyby ja sprawdzili to mogłaby stracić prace . Twierdzi ze tylko email nie jest kontrolowany a ja jestem obcokrajowcem i ze musi uwazac rozmawiajac ze mna . Zaproponowałem ze wysle jej paczke na walentynki to ona odpisała ze jej prezenty nie sa potrzebne i ze jej dam ewentualnie prezent gdy przyjedzie do Polski . Zdjecia wysyła mi cały czas robione w jednym mieszkaniu bo poznaje po kolorach i wzorach scian . Poszukuje faceta który moze przerabiał juz temat znajomosci z kobieta z Kazachstanu albo bardziej cos wie na ten temat . Ewentualnie jesli to oszustka to na jaki przykry manewr z jej strony moge ,,Liczyć " ? . Kilka ciekawostek to zawsze mi odpisuje w godzinach 10-13 praktycznie codziennie i tłumaczy ze własnie wtedy mniej wiecej ma przerwe w szpitalu . Uzywa poczty @outlook.com .
Ostatnia edycja: