Znalezisko w paczce chipsow ...

• Autor wątku Autor wątku wiruswawa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W

wiruswawa

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam . Moj pierwszy post wiec prosze o wyrozumialosc .
Kupilem paczke chipsow na stacji bo jak wiadomo zawsze cos sie chce chrupac w drodze a po otwarciu znalazlem mala niespodzianke . Kazdy mysli ze zartuje jak mowie co znalazlem :) a wiec byla to naklejka na szybe z wydzialu komunikacji jeszcze naklejona na ten papierek . Dzwonilem do producenta ( infolinie ) i chca umowic mi kuriera na odbior paczki i tej naklejki zeby zabrac ja do "ekspertyzy" ... Podpowiedzcie mi co zrobic zeby nie dac sie zrobic w jajo :) z gory wielkie dzieki za jakies porady . Pozdrawiam

Szukaj ukrytej kamery.

PS
Niestety ale przy takiej "konkretyzacji" problemu to tylko taka odpowiedź jest możliwa. Kompletnie nie wiadomo o co pytasz.

Chodzi Mi tylko o to czy moge bez zadnych zachamowan "przekazac " paczke z ta naklejka do tej niby ekspertyzy i pozegnac sie z jakakolwiek reakcja na to jak to COS sie tam znalazlo ... Rownie dobrze moglem tam znalezc wkladke do butow i to mnie boli ... Zabiora mi paczke naklejke i co dalej bedzie ... NIC . Wiec sie pytam jak to przekazac zeby liczyc na jakakolwiek reakcje od nich bo na zadne wyjasnienia i tak nie czekam bo w nie nieuwierze . Niby pakowane w atmosferze ochronnej szczelnie i hermetycznie ale po tym znalezisku slowo hermetycznie juz nie pasuje

A czy nie lepiej isc do sanepidu albo Rzecznika praw konsumenta z Tym znaleziskiem :-)
Ewentualnie TVN:o

Wiec sie pytam jak to przekazac zeby liczyc na jakakolwiek reakcje od nich bo na zadne wyjasnienia i tak nie czekam bo w nie nieuwierze .

Na piśmie wystosować żądanie odpowiedzi takiej jakiej oczekujesz.

Znajoma kiedyś w czekoladzie znalazła zatopioną muchę. Odesłała czekoladę do producenta i w ramach przeprosin dostała cały karton czekolad już bez much :).

Powrót