K
kiki198
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 18
Dzień dobry mam problem z siostrą. która dzwoni na policję zgłaszając przemoc partnera wobec mnie ,co kilka dni od paru miesięcy najczęściej dzieje się to w nocy twierdząc że chce mi pomóc najczęściej słyszy i opisuje co mi robi partner dodam że nie jestem ofiarą przemocy domowej, chce udowodnić że ja go bronię ze mam syndrom Sztokholmski że partner jest socjopatą że ją kilka lat temu molestował. Czy jest jakaś szansa na przymusowe leczenie takiej osoby Złożyłam zawiadomienie na prokuraturę w związku ze znęcaniem się psychicznym , znęca się też nad ojcem, odgraża się jego żonie że ją zabije nie pracuje prawdopodobnie zażywa substancje psychotropowe, jest uzależniona od gier hazardowych w intrenecie pije, nie chce się ubezpieczyć twierdzi że ma guza mózgu i ja jej mam opłacić leczenie pomieszkuje z tatą /oraz z swoim chłopakiem osobno s( lata na dwa domy) i demoluje mieszkanie taty , wynosi wartościowe rzeczy z mieszkania. Prosiłam ją kilkukrotnie o to aby poszła na leczenie ale oczywiście nie ona ma problem tylko ja musze się według niej leczyć.