znecanie sie psychiczne przez partnera

• Autor wątku Autor wątku mama pokrzywdzonej
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

mama pokrzywdzonej

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Moja córka mieszka z chłopakiem z którym ma dziecko.Od jakiegoś czasu chłopak zaczął się w stosunku do niej zachowywac dość agresywnie,oskarża ją o zdrady choć sam nie wraca na noce ,przychodzi rano pijany i wymyśla że upił się przez nią bo koledzy mu powiedzieli że ją widzieli z jakimś ,,gościem,, naśmiewa się z niej , mówi jej że tak ją zniszczy że nikt nie będzie chcial z nią romawiać ,wygania ją z w nocy z dzieckiem,córka przyjeżdża do mnie to on całą noc wydzwania do niej ,że wie gdzie ona jest bo właśnie ktoś ją widzial w jakiejś knajpie a córka w tym czasie jest u mnie w domu . Po takim wygnaniu przyjeżdża po nią i dziecko ,zabiera je do domu a wieczorem znów zaczyna się ten sam cyrk.Nie mam już siły ani pomysłu jak pomóc córce,próbuję z nią rozmawiać ale ona ulega jego prośbom i cały czas myśli że on się już zmieni.Dziś się przeraziłam bo córka zadzwonila do mnie z płaczem że zostawi mu dziecko a sama odbierze sobie życie.Nie wiem od czego mam zacząć aby uwolnić córkę od tego drania,żeby w końcu zostawił ją w spokoju ,bo powiedział że nie uwolni się od niego dopóki jej nie zniszczy. Błagam poradźcie co robić.

Powrót