W
Wujek3
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 30
Witam otoz ponad rok temu moja mama (nieswiadomie) podpisala umowe z Telepolska S.A , nie dostala kopii umowy . latem 2013r udalo nam sie zerwac umowe ktorej mama nawet nie dostala , w zerwaniu pomogla nam Orange telekomunikacja polska. Jesienia 2013r przyszedl rachunek z Eos-ksi za zerwanie umowy tak wiec mama zaplacila ten rachunek a potwierdzenie wplaty ma w dokumentach na wszelki wypadek. Dodam na koniec ze po wplacie zadzwonilismy do eos-ksi zapytac czy mozemy otrzymac jakis dokument wplaty i czy sprawa jest zakonczona , Pani powiedziala ze sprawa jest zamknieta i to koniec. Ja jako mlody czlowiek mam jednak obawy , martwie sie o mame niecspie po nocach poniewaz boje sie ze koszmar powroci. Chce sie dowiedziec czy moze byc tak ze znowu beda nam grozic rachunkami , lub czy moga podrobic podpis mamy i nam zagrozic ?? Z gory przepraszam ze tak pisze chaotycznie ale po prostu sie martwie.. Prosze o nie usuwanie tego tematu/postu. Wiadomosc ta wysylam z telefonu tak wiec przepraszam za bledy.