W
wyscigowka
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Mam problem ,ale nie wiem do jakiej kategorii go wpisać.Chodzi mi mianowicie o zniesławienie mnie na portalu NK.Dostałam od znanej mi osoby listy(zachowałam je )z wyzwiskami pod moim adresem.Osoba ta nie przebiera w słowach,więc nie będę przytaczała jej wypowiedzi,ale w listach tych znajdują się chyba najgorsze epitety,jakie tylko istnieją.Muszę wspomnieć ,iż kobieta ta zdolna jest do wszystkiego.Usilnie stara się "pozbyć"swojego męża(mojego kolegę )z domu,preparując dowody jego winy.Przykładem może być chociażby fakt,iż jak któregoś dnia kolega pracował u swojej matki w domu i uległ tam wypadkowi(spadł z drabiny),zadzwonił do mnie z tą informacją.Poszłam więc go odwiedzić.Nie wiem skąd wiedziała o mojej wizycie,ale żona kolegi zrobiła mi zdjęcie jak wchodziłam do domu i teraz twierdzi ,że tam doszło do zdrady.Moje tłumaczenia i wyjaśniania nic nie dały.Zostałam zwyzywana od K.... ,mimo,iż mówiłam,że jej teściowa była obecna podczas moich odwiedzin.Nie wiem co mam robić,gdyż w ostatnim liście powiadomiła mnie ,że w pozwie rozwodowym podała mnie jako świadka-kochankę.Wcześniej zaproponowała żebym "sobie go wzięła",bo już nie może na niego patrzyć ,w przeciwnym razie zniszczy nas oboje.Proszę o pomoc,gdyż to co ta kobieta wyprawia z naszym życiem,niszczy nas bardzo psychicznie.Z kolegą znamy się od blisko dwudziestu lat i nic oprócz koleżeństwa nas nie łączy.Z góry dziękuję .