Zniszczenie samochodu w anglii

• Autor wątku Autor wątku Bandziorek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

Bandziorek

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Anglia --> Londyn

Witam

Wracajac z kolega od moiej siostry nie wspomne ze lekko ciupnieci piwkiem wpadlismy na debilny pomysl rysowania kluczami samochodow....i tak przejechalismy z 6...7 i dochodzac do domu zwinela nas policja wraz ze swiadkiem na ocznym ktory nas widzial jak rysujemy mu samochod ..kumpla puscili ja poszedlem na 24h do wieznia ...wyszedlem po zlozeniu zeznan w ktorych powiedzialem ze nie mam z tym nic wspolnego ale zabrano mi klucze do badan laboratoryjnych...wiem ze pewnie badania wykaza slady farby ..czy oprocz tego ze bede musial zaplacic za poniesione szkody trafie jeszcze do wieznienia ?? Bo zlozylem nieprawdziwe zeznania :( ...bo tego boje sie najbardziej ???

Jakie świadectwo wystawiasz pozostałym Polakom potem się mówi
wszystkiemu winni Polacy pijacy. Wstyd mi za ciebie .Poniesiesz karę
pozdrawiam.

a czego sie spodziewasz - podziekowan czy nagrody ?? Oczywiscie,ze bedziesz musial zaplacic za szkody i wszystkie koszty zwiazane ze sprawa co do falszywych zeznaj - jezeli nie byles wczesniej karany to zapewne zakonczy sie na zawiasach

[cytat:1ribiixo]
Wracajac z kolega od moiej siostry nie wspomne ze lekko ciupnieci piwkiem wpadlismy na debilny pomysl rysowania kluczami samochodow....i tak przejechalismy z 6...7 i dochodzac do domu zwinela nas policja wraz ze swiadkiem na ocznym ktory nas widzial jak rysujemy mu samochod ..kumpla puscili ja poszedlem na 24h do
[/cytat:1ribiixo]
Kto byłby zadowolony gdyby ci Niemiec w Polsce porysował karoserie ??????? Czym sie chwalic

Oczywiście, że nie ma czym, ale my tutaj stronimy od oceniania, tym min. różnimy się od innych for.

[cytat:2dv30x1i]
Oczywiście, że nie ma czym, ale my tutaj stronimy od oceniania, tym min. różnimy się od innych for.
[/cytat:2dv30x1i]

[cytat:2dv30x1i]Szkocka policja w regionie Lothian and Borders potwierdziła we wtorek, iż główny wątek w śledztwie o brutalne pobicie 22-letniego Polaka w Edynburgu dotyczy ataku na tle narodowościowym. Patryk M., pobity w sobotę przed północą, trafił z obrażeniami głowy do szpitala. Jego stan jest ciężki.[/cytat:2dv30x1i]

Masz racje szkoda miejsca i czasu :ok:

jezuuu ...ja chcialem tylko waszej pomocy ...a dostalem w ryj :( ..wierzcie ze ja juz za swoie w tej celi dostalem ...niewazne zreszta niezrozumie ten kto nie jest na obczyznie

[cytat:nm664w2j]
jezuuu ...ja chcialem tylko waszej pomocy ...a dostalem w ryj ..wierzcie ze ja juz za swoie w tej celi dostalem ...niewazne zreszta niezrozumie ten kto nie jest na obczyznie
[/cytat:nm664w2j]
Nikt nie miał złych zamiarów ,zawsze przyczyną tego jest nadmiar alkoholu
z dala od domu .Nie będzie tak tragicznie

Wielu ludzi tutaj pracuje na dobra opinie nt. Polakow.
Wystarczy kilku pijanych leszczy i wszystko na marne.

Powrót