Znoszenie alimentów

• Autor wątku Autor wątku JakeCherry97
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
J

JakeCherry97

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
9
Moja poj@!?*na siostrunia Karina W. od paru lat dostaje alimenty od ojca. Dziś ma około 24 lata i uważam że jest już na tyle dorosła że sama może sobie dupę utrzymać i sama zarobić. Jakie mam szanse, że sąd zniesie alimenty mojego ojca na tę lafiryndę ? Teraz są wydatki na moje studia i nie chcę żeby rodzice mieli jakichkolwiek ewentualnych problemów finansowych.

Ostatnia edycja:
A strona ?
Nie wiem czy studiuje i mnie to gówno obchodzi.
Poza tym jaka nielubiana ? To znienawidzona zdrajczyni ! Zdradziła swoją rodzinę i braci dla jehowca. Od paru lat nie ma z nią kontaktu.
Ma na FB zdjęcie ze swoim przydupasem oznaczone lokalizacją gdzieś we francji, więc podejrzewam że alimenty już im nie potrzebne bo im się w dupach przepie***la !

Ostatnia edycja:
Jest Pan na forum prawnym, proszę o dyscyplinę emocjonalną i używanie parlamentarnych wyrazów.

korf napisał:
Jest Pan na forum prawnym, proszę o dyscyplinę emocjonalną i używanie parlamentarnych wyrazów.

Sory bardzo ale ja się gotuję jak o tym myślę. :mad:
Ona sobie jeździ po Francjach podczas gdy ja nie mogę kupić sobie laptopa do programowania.

Ostatnia edycja:
JakeCherry97 napisał:
od paru lat dostaje alimenty od ojca.
Sąd ustanowił alimenty?
JakeCherry97 napisał:
Ojciec, jeżeli córka nie uczy się, założyła własną rodzinę, jest w stanie się utrzymać, podjąć pracę może wnioskować o uchylenie obowiązku.

Sobie lata za granice to po co jej alimenty ?
W głowie się jej przewraca.

Ale ty na żadne z moich pytań nie odpowiedziałeś...
Więc niech rodzice myślą, to nie twoja sprawa tylko ich i twojej siostry.

rozapcp napisał:
Ale ty na żadne z moich pytań nie odpowiedziałeś...
Więc niech rodzice myślą, to nie twoja sprawa tylko ich i twojej siostry.

Na miłość boską człowieku, ja za kilka dni idę na studia i próbuję ich przekonać do tego bo boję się że będą mieć problemy finansowe :roll:

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót