Ł
łukasz 11
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 19
Witam tak jak w temacie zostałem oszukany podczas zakupu na allegro zakupiłem telefon link do aukcji Motorola X Play (7055977623) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. bardzo w atrakcyjnej cenie 200zł plus wysyłka 16 zł zapłaciłem od razu z góry jeszcze zadzwoniłem do sprzedającego czy w 100% telefon jest sprawny po czym otrzymałem info ze tak wszystko jest sprawne ,Niestety po otrzymaniu towaru normalnie ręce mi opadli
telefon nie dość ze był rozkręcany to do tego bateria trzyma jakieś 10minut do tego telefon ma przebarwienia na wyświetlaczu link do zdjęcia Zippyshare.com - IMG_20171124_195117_1.jpg a co najlepsze telefon ma założone konto google i prosi cały czas o podanie hasła i imie Zippyshare.com - IMG_20171124_195218.jpg do tego numer imei z pudełka jest inny niż w telefonie .Od razu założyłem spór i wystawiłem negatywną opinie ale sprzedający upiera się ze ja rozbierałem telefon i ze telefon mógł się zamoczyć podczas tra sportu co jest wcale nie prawdo bo koperta w jakiej sprzedający wysłał towar była sucha do tego tez pudełko tez było suche wiec moje pytanie co mam zrobić w takiej sytuacji