W
Wrzesień 1939
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Jadąc autem nie zauważyłem że stoja piesi po prawej stronie i przejechałem, stali przed przejściem kolo kościoła wiec myslalem ze czekają na msze
Za jakieś 100 metrów zostałem zatrzymany przez policję
Postawiono mi zrzut ze nie udostępniłem pierwszeństwa
Ok
W rozmowie policjant powiedział że za te wykroczenie jest 1500 zł i 10 punk karnych , i że jak by weszli na przejście kara by była wyższą i 15 punt
Zgodziłem się i przez szybe podpisałem mandat nie czytając go
No bo komu jak komu Policji trzeba wierzyć
Kolega jechal ze mną i chcial negocjować o niższy mandat , Policjiant powiedział że to najniższa 10 puntów i 1500zł
Jutro mialem płacić mandat a tu patrze ze jest 15 puntów karnych
Wcześniej miałem 10 i dodając to razem jest 25 i zabiorą mi prawojazdy
Teraz wiem ze pewnie zrobil to chyba celowo bo kilka dni wcześniej , przy zatrzymania innego znajomego sie udzielałem
Co mam zrobić
Wiem ze tan sa kamery przez przejściu
I sa kamery jak podpisywałem mandat przez szybe , mam tylko jednego swiadka który to słyszał i o mamdacie 1500zl i 10 punktów
Jak zadzwoniłem do nuego to byl w szoku ze nie 10 a 15 wpisał
Co mam teraz zrobić
Za jakieś 100 metrów zostałem zatrzymany przez policję
Postawiono mi zrzut ze nie udostępniłem pierwszeństwa
Ok
W rozmowie policjant powiedział że za te wykroczenie jest 1500 zł i 10 punk karnych , i że jak by weszli na przejście kara by była wyższą i 15 punt
Zgodziłem się i przez szybe podpisałem mandat nie czytając go
No bo komu jak komu Policji trzeba wierzyć
Kolega jechal ze mną i chcial negocjować o niższy mandat , Policjiant powiedział że to najniższa 10 puntów i 1500zł
Jutro mialem płacić mandat a tu patrze ze jest 15 puntów karnych
Wcześniej miałem 10 i dodając to razem jest 25 i zabiorą mi prawojazdy
Teraz wiem ze pewnie zrobil to chyba celowo bo kilka dni wcześniej , przy zatrzymania innego znajomego sie udzielałem
Co mam zrobić
Wiem ze tan sa kamery przez przejściu
I sa kamery jak podpisywałem mandat przez szybe , mam tylko jednego swiadka który to słyszał i o mamdacie 1500zl i 10 punktów
Jak zadzwoniłem do nuego to byl w szoku ze nie 10 a 15 wpisał
Co mam teraz zrobić