K
klain3
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 8
Witajcie
Krótko zwięźle, jakiś czas temu stwierdziłem że przeniosę nr narzeczonej do play, z sieci plus. Umowa z siecią plus polegała na wykonaniu określonej ilości doładowań, w określonym czasie o określonej kwocie. 36 doładowań po 50zł w ciągu 36 miesięcy.
W salonie Play powiedziano nam iż ostatnie doładowanie mamy wykonać dnia 15.06.2015, jeszcze pan nam na kartce zapisał datę. No i dzisiaj narzeczona chce doładować...ale karta nie ma zasięgu i doładować się nie da. No to se myślę, nr przeniesiony, a doładowanie nr 36 nie zrobione. Dzwoniłem do plusa, nałożą na nas karę w związku z niewywiązania się z umowy. Kwota około 110zł. Czy mogę ubiegać się o reklamację w sieci play? zostałem wprowadzony w błąd i nałożono przez to na mnie dodatkowe opłaty. Sporządziłem takie o to pismo. Czegoś brakuje? Coś za dużo? Bardzo proszę o rady.
Krótko zwięźle, jakiś czas temu stwierdziłem że przeniosę nr narzeczonej do play, z sieci plus. Umowa z siecią plus polegała na wykonaniu określonej ilości doładowań, w określonym czasie o określonej kwocie. 36 doładowań po 50zł w ciągu 36 miesięcy.
W salonie Play powiedziano nam iż ostatnie doładowanie mamy wykonać dnia 15.06.2015, jeszcze pan nam na kartce zapisał datę. No i dzisiaj narzeczona chce doładować...ale karta nie ma zasięgu i doładować się nie da. No to se myślę, nr przeniesiony, a doładowanie nr 36 nie zrobione. Dzwoniłem do plusa, nałożą na nas karę w związku z niewywiązania się z umowy. Kwota około 110zł. Czy mogę ubiegać się o reklamację w sieci play? zostałem wprowadzony w błąd i nałożono przez to na mnie dodatkowe opłaty. Sporządziłem takie o to pismo. Czegoś brakuje? Coś za dużo? Bardzo proszę o rady.
Niniejszym, zawiadamiam, iż zrealizowana przez Państwa usługa przeniesienia numeru ***-***-*** z sieci PLUS do sieci PLAY, została wykonana nieprawidłowo. Podczas wizyty w salonie PLAY (ul. Tadeusza Kościuszki 1, 41-902 Bytom) zostałam wprowadzona w błąd przez pracownika, w związku z czym zostały na mnie nałożone opłaty ze strony poprzedniego operatora, tj. sieci PLUS. Umowa z siecią PLUS polegała na wykonaniu określonej liczby doładowań, o określonej kwocie, w określonym czasie. Pracownik salonu przekazał nam informację, iż ostatnie doładowanie należy wykonać dnia 15 czerwca 2015 roku. Po kilkukrotnych nieudanych próbach wykonania owego doładowania skontaktowałam się z siecią PLUS. Zostałam poinformowana iż nr 601 628 179, nie należy już do sieci PLUS, a ja zostanę obciążona kosztami nie wywiązania się z umowy. Zachęcona dobrą ofertą i dobrą opinią państwa firmy, postanowiłam nawiązać z państwem współpracę, lecz niestety już od pierwszego dnia, współpraca nie przebiega dobrze. Wzywam państwa do opłacenia przez państwa opłaty która została nałożona na mnie z powodu niekompetentnej obsługi państwa pracownika.
W załączniku przesyłam pismo z sieci PLUS.