zwolnienie warunkowe z p2

• Autor wątku Autor wątku blaze4ever
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
B

blaze4ever

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
12
witam
jestem nowym urzytkownikiem i nie wiedzialem jaki tytul dac ale mam nadzieje ze mi ktos pomoze otoz chcialbym wiedziec kilka rzeczy na temat ZK Rawicz oraz AS Poznan na Mlysnkiej 1 a na poczatek
1. chcialbym wiedziec jak wyglada sprawa wlasnie ze zwolnieniem warunkowym jak moj krewny dostal przydzial p2 a jest skazany na 2 lata czy mozna sie starac o warunkowe zwolnienie po 6 miesiacach czy po polowie kary czyli po roku ?? Widzialem juz na tym forum wypowiedzi na ten temat ale nie bylo jasno napisane jedni pisali ze po 6 misiacach mozna sie starac a inni ze po polowie kary a bardzo chcialbym wiedziec jak to wyglada
2. chcialbym rowniez by ktos kto sie orientuje napisal jak wyglada sprawa z telefonami w ZK Rawicz ?? jak czesto moze dzwonic do nas i jak dlugo moze rozmawiac ?? ile rozmow na misiac mu przysluguje ??
3. i te same pytanie co w pkt 2 ale dotyczace AS Poznan gdyz tam ma dostac przeniesienie a chcialbym wiedziec ile razy moze do nas dzwonic itd najlepiej caly regulamin bo szukalem w sieci ale nic nie znalazlem

z gory dziekuje za dopowiedz

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót