Zwolnienie warunkowe

• Autor wątku Autor wątku skorupamirela01gmail
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

skorupamirela01gmail

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Moj mąż miał czwartą wokande po czym sędzia stwierdziła że nie ma żadnych zastrzeżeń co do zachowania męża ponieważ jest bardzo dobre po czym za chwilę stwierdziła ze nie udzeli zwolnienia warunkowego ponieważ nie było poparcia dla męża przez zakład karny ,a jak mój mąż pytał wychowawcę o poparcie jego zwolnienia warunkowego przez zakład karny to odpowiedział że nie ma tagiego czegoś na widzenie jeżdżę co miesiąc ponieważ mamy czwórkę dzieci i nie mam możliwości jeżdżenia częściej po czym za każdym razem na widzeniu mamy problem uzyskać dodatkowej godziny widzenia na dziecko ponieważ nigdy nie mają jej w systemie nigdy nie może ubiegać sie o przepustkę ponieważ nie pracuję na wolności dodam że mąż jest na pół otwartym zakładzie karnym i do konca kary zostalo mu 5 miesięcy co można robić w takiej sprawie z góry dziękuję za pomoc

Ostatnia edycja:
No i?
Jak brzmi pytanie?

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Nic, 5 miesięcy śmignie, zaraz wyjdzie. Poza tym polecam naukę ojczystego języka, posty będą bardziej zrozumiałe.

nie ma żadnych zastrzeżeń co do zachowania męża ponieważ jest bardzo dobre po czym za chwilę stwierdziła ze nie udzeli zwolnienia warunkowego
I co w tym dziwnego - to, że zachowanie skazanego jest bardzo dobre, nie może być jedyną przesłanką do warunkowego zwolnienia. W zasadzie, można powiedzieć, że to jego obowiązek.

Powrót