Zwolnienie warunkowe

• Autor wątku Autor wątku Nadianna
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
N

Nadianna

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Mam pytanie.Mój M dostal rok i 3 mies,odsiedzial 3 mies po czym otrzymal przerwe w karze na pol roku,potem nastepna.Po odbyciu ostatniej przerwy nie wstawil sie do ZK do dalszego odbywania kary,po 10 mies go znalezli i doprowadzili do AŚ.Czy w takim wypadku otrzyma bez problemu warunkowe zwolnie gdy minie polowa wyroku?czy bedzie to problem dlatego ze sie wstawil? dodam ze otrzymal dodatkowy wyrok za nie stawienie sie-w zawieszeniu.

Nadianna napisał:
Czy w takim wypadku otrzyma bez problemu warunkowe zwolnie gdy minie polowa wyroku?

Nie otrzyma bez problemu. Wręcz nie otrzyma wcale. Udowodnił, że nie można mu zaufać, że nie potrafi dotrzymać warunków zwolnienia.

no dokładnie!! to chyba oczywiste że ma teraz pozamiatane!!!

A to adwokat zwolni osadzonego na przedterminowe warunkowe zwolnienie? Życzę powodzenia ale proponowałbym kasę przeznaczoną na tego adwokata wpłacić na jakiś dom dziecka - większy pożytek.

Nadianna napisał:
ma juz wygranych kilka takich spraw.
Tak,tak. wygra i Waszą...po dwóch odmowach i dwóch apelacjach, na 2 tygodnie przed "dzwonkiem" :) . Ale nie da się ukryć,że będzie z tego ewidentna korzyść. Twój mało odpowiedzialny mąż będzie jeszcze przez jakiś czas pod dozorem kuratora. Przepraszam nie mogłem się powstrzymać.

a co? byles w takiej sytuacji,ze na 100% wiesz co sie wydarzy???A moj maz jest odpowiedzialny i chcial sie zglosic,tylko tego nie chcialam..........

A nie, no to jak tak, to na 100% zostanie zwolniony. Troszkę więcej wyobraźni. Proszę zadawać pytania we wskazanym wątku (oczywiście jeśli dotyczą warunkowego).

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót