Zakup na Agito.pl nie ma nawet teraz u nich daty rzeczywistej bo u nich pisze styczeń 2015 a zakup był we Wrześniu 2014 (wprowadzili niedawno nową stronę i coś im nie idzie )
9 marca przyjęcie zgłoszenia RMA 12 Marca potwierdzenie odbioru przesyłki( bez dysku bo go nie wysyłałem )
Komputer kupowałem na siebie prywatnie.Na początku marca z nieznanych przyczyn się wyłączył po czym wyskakiwały korki przy próbie włączenia.Po zmianie gniazda malutki ogieniek pojawił się od strony kabla zasilającego i komputer już nie dawał oznak życia.Zaznaczę ,że Zasilacz był markowy firmy Corsair .Przed zamianą strony Agito.pl mogłem śledzić co się dzieje z wszystkimi częściami.Zasilacz został wysłany do producenta i wymieniony na nowy.Po zmianie strony już nie jestem wstanie nic sprawdzić w poniedziałek dostałem maila "Produkty serwisu o numerze 700(Crucial DDR3 2x4GB 1600MHz CL8 Ballistix Tactic ram kwota 333zł) posiadają status: ZWROT.
Prosimy o informację zwrotną na tego e-maila, czy chciałbyś złożyć nowe zamówienie na kwotę z reklamacji, czy wolisz zwrot środków na konto.
W przypadku zwrotu środków prosimy o numer rachunku bankowego, nazwę banku oraz imię i nazwisko odbiorcy.
Jeżeli otrzymałeś już przelew lub skontaktował się z tobą przedstawiciel Agito prosimy nie odpowiadać na tego e-maila" Panowie z Agito chcieli żebym podjął decyzję ,ale napisałem im ,że najpierw chce uzyskać informacje co zresztą sprzętu.Dzwoniłem we wtorek 2x po 20 minut i nikt nie odebrał więc moje pytanie ile czasu mogą trzymać mój komputer ?