J
joasia24949
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam. Mam problem z Pocztą Polską. 20 października dokonałam zapłaty przekazem przez Pocztę Polska za zakupy zrobione w sklepie internetowym. Po tygodniu zwróciłam 2 z 3 produktów i czekałam na zwrot części pieniędzy. Po 2 tygodniach zadzwoniłam do firmy ze nie otrzymałam nadal zwrotu pieniędzy.Dostałam od nich dowód przelewu jaki wykonali. okazało się ze dokonali zwrotu nie na mój rachunek ale Poczty Polskiej. Udałam się na PP po pieniądze, gdzie w okienku dowiedziałam się ze do nich nie należy ten rachunek. Po moim własnym dochodzeniu okazało się ze to jest jednak numer Banku Pocztowego ale w Banku PKO S.A.(dziwne). Sklep zwrócił pieniądze na rachunek z jakiego je otrzymał. W przelewie jest podane moje imię i nazwisko i adres. Pieniądze do tej pory do mnie nie dotarły, są wciąż na koncie PP. Chcąc je odzyskać poczta nakazała aby o zwrot ubiegał się sklep a następnie mi je przelał tylko jest problem bo sklep zawiesił swoja działalność w Polsce a ja nadal nie odzyskałam swoich pieniędzy a mamy już luty. Może mi ktoś pomóc- co ja mam zrobić aby je odzyskać?