Zwrot/reklamacja towaru

• Autor wątku Autor wątku olivvia11
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Laser był kupiony w sklepie a nie na bazarze, więc jest to laser, nie jestem sprzedawcą z zawodu, a na Allegro sprzedaję rzeczy "od święta"....Ale wszystko czego potrzebowałam się dowiedziałam, dziękuję.

To gdzie Pani kupiła laser absolutnie nie ma związku z Pani odpowiedzialnością za to co Pani sprzedała. Być może Panią też oszukano.

Jak go wtedy używałam działał tak jak powinien wg instrukcji i przed wysyłką tak samo.

Dlatego, że tak dobrze działał to trafił do szafy? :) Temat wyczerpany na wszelkie sposoby. Zrobi Pani co uważa za słuszne, ewentualne konsekwencje Pani zna. Pozdrawiam.

Tzn. w niektórych miejscach czuć było spalony włos, więc wnioskuję że tak, depilował. W niektórych miejscach nie czułam żadnego bólu, niczego, w zależności od miejsca depilacji.

Trafił do szafy, ponieważ byłam w trakcie depilacji laserem w salonie u znajomej, gdzie są natychmiastowe efekty i jakoś zrezygnowałam z tamtego i trafił do szafy, to był nieudany prezent pod choinkę.

Chcialabym ponowic temat, ponieważ napisałam do pani kilka meili w których objasnilam jej zasadę działania lasera i zapytalam czy nadal chce dokonać zwrotu, jezeli tak to poprosilam o szybki kontakt (ostatni meil 28.12). Do tej pory nie odezwała się, jutro minie tydzień. Czy mogę uznać spraw za niewazna? Dziękuję za odpowiedz :)

Powrót