K
Karolina29277
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 6
Witam , chciałam się Panstwa poradzić bo juz nie wiem co robic ... otóż 6 dni temu (24.04) kupiłam samochód marki renault clio 2002 r automat , sprzedajacy opisal Go jako idealny - pozbywa sie bo ma drugi i nie stac go na utrzymanie dwóch aut . a ogólnie samochód nie ma żadnych wad itp... pojechalam z tym panem do stacji diagnostycznej (jak sie pozniej okazało do jego brata...) ten drugi Pan równiez zachwalal auto , po "przejażdżce" było wszystko ok , wiec kupiłam , cena 5750 zł , 3 dni temu zapaliła mi się kontrolka skrzyni wiec pojechalam na warsztat - wymienili cos tam od hamulca i bylo juz dobrze , kontrolka przestala sie swiecic ... do dzisiaj tyle ze przy zapaleniu sie jej odcielo mi caly komputer , hamulce , no wszystko , cale szczescie ze na rondzie i predkosc byla znikoma bo mialam zamiar ruszac w dalsza trase , no ale mniejsza o to , holowanie na warsztat diagnoza wyciek oleju ze skrzyni biegów przez góre !!! i tysiac innych rzeczy ... mechanik mówi ze nie mozliwe by to sie stalo na przelomie tygodnia i ze sprzedajacy sprytnie te wady poukrywal bo widzi wymieniony olej , pomyte czesci itp ... i ze moge sie starac o zwrot pieniedzy , ale gdy zadzwonilam do tego Pana od którego kupiłam samochód to mnie wysmiał ze nic mu nie zrobie a pieniadze zwroci tylko wtedy gdy oddam samochod w stanie idealnym nie wiem co mam robic jestem zalamana ... pomóżcie ...