Z
zygaopoka
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 10
Witam wszystkich. Szukalem informacji na interesujacy mnie temat ale nic nie udalo udalo mi sie wyszukac dlatego postanowilem zwrocic sie o pomoc tutaj. Otoz wczoraj kupilem konsole PlayStation 3 . Nabylem ja w takim sklepiku wyspie w jednym z centr handlowyh. Konsola byla uzywana, ale na 6 miesiecznej gwarancji i powiedziano mi ze w stanie idealnym. Okazalo sie inaczej jak przyszedlem do domu. Konsola ma cos z grafika i najzwyczajniej w swiecie nie da sie na niej grac. Zanioslem ja do tego sklepiku z propozycja wymiany na inna albo zwrot 500zl ktore zaplacilem. Okazuje sie ze nie ma takiej mozliwosci. Tutaj moje pytanie czy to jest zgodne z prawem? Wiem, ze to sprzet uzywany ale swoje kosztowal i zapewniono mnie ze stan idealny. Co prawda ma gwarancje ale nie chce z niej korzystac bo wiem po innych konsolach jak to wyglada w praktyce. Strace czas nerwy a nikt nic mi nie naprawi. Interesuje mnie w tej chwili zwrot pieniedzy. Czy moge sie o to starac? Istnieje taka opcja? Czy jestem do tylu 500zl? Pozdrawiam.