S
szpiku15
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 25
Dostałem wezwanie do zakładu karnego na 29 października, dzisiaj odebrałem. Na papierze jest napisane ze mogę starać się o dozór elektroniczny, ale złożenie wskazanego wniosku nie wstrzymuje owowiązku stawienia się w zakładzie karnym. Napisałem o dozór elektroniczny, załączyłem do tego żeby odroczyli do tej pory czy wyrazaja zgodze na dozor czy nie wyrazaja, wszystko tak jak bylo napisane tak zrobilem, zgody razem ze mna zamieszkujących ze moge przebywac, itd itd.
Slyszalem ze posiedzenie trwa 3 miesiace, to prawda? Co mam zrobić, stawić się jak to tylko 3 miesiace?, rozpatrza to jakos szybciej, nie wiem na prawde co robić. Prosił bym o jakąś kompetentną wypowiedź, mam jakies szanse ze jak sie nie stawie nie przyjada po mnie Panowie z Policji ?:winko:
Slyszalem ze posiedzenie trwa 3 miesiace, to prawda? Co mam zrobić, stawić się jak to tylko 3 miesiace?, rozpatrza to jakos szybciej, nie wiem na prawde co robić. Prosił bym o jakąś kompetentną wypowiedź, mam jakies szanse ze jak sie nie stawie nie przyjada po mnie Panowie z Policji ?:winko: