A
Agnieszka3M
Ekspert
- Odpowiedzi
- 24 752
a ja nie pomagam w sytuacjach, które wyglądają na matactwa w celu uzyskania świadczeńMMajeczka napisał:Doczekam się jakiejś odpowiedzi ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a ja nie pomagam w sytuacjach, które wyglądają na matactwa w celu uzyskania świadczeńMMajeczka napisał:Doczekam się jakiejś odpowiedzi ?
MMajeczka napisał:Bo w sytuacji samotnej matki sprawa jest jasna. Nie zasadzone alimenty, ona wychowuje dzicko sama, dochod nie przekracza 800 zl na os (ona i dziecko) no i ona swiadczenia dostaje Co z facetem?
whispers napisał:umowa na okres próbny trzech miesięcy i wpisane miałam pół etatu. Tu miałam stawkę stałą. Na umowie 925 zł brutto, a do ręki dostawałam zupełnie inną kwotę.
polalamiec napisał:Dostałam wyrok w sprawie renty. Zaległa wypłata za okres od 2014 do 2017. Jak to rozliczyć?
bartek187 napisał:Witam.W ubiegłym roku żona złożyła wniosek w mopsie o 500+.Papiery poszły do Ropsu ponieważ pracowałem za granicą.od listopada jestem w kraju i chcę podjąć tu prace.Niestety do tej pory nie przyszła żadna decyzja,a na telefoniczne zapytanie pani w biurze odpowiedziała że trzeba czekać.....obecnie jesteśmy bezrobotni i żyjemy z oszczędności.Czy jest szansa na zaległe pieniądze?Nie musze przecież sie starać za ten okres o Kindergeld tym bardziej że w ubiegłym roku przepracowałem ok 3 miesiące a za pozostałe musiałem zapłacić składki w KRUS.Proszę o odpowiedz...z góry dziękuje.