A
aros123
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 183
grzeniomen napisał:Cześć wszystkim, złożyłem wniosek z przykładu jednego z użytkowników, który mi go wysłał. I moje pytanie jest taki czy komuś sąd odrzucił wniosek dotyczący kosztów sądowych ? Dla niejasności odrzucono mi tylko o wniosek o koszty sądowe nie o prawko i teraz czekam o resztę wyjaśnienia ze zmienienia środka wykonywania kary. Mam jakieś szanse o pozytyw ?
Nie pisałem wniosku o umorzenie kosztów sądowych i nie miałem żadnych kosztów sądowych. Może dlatego odrzucili ten wniosek bo jest po prostu nie potrzebny. A decyzję miałem pozytywną i przyszła na adres domowy oraz do WK. Śmigam z blokadą już prawie 3 tydzień i nie jest źle. Zdecydowałem się na wynajem AF-i1 - i jest ok, tylko zauważyłem że jak np. jestem po alkoholu i tak dla sprawdzenia z ciekawości próbowałem czy zadziała i nie odpali, to działa blokują na jakiś czas do ponownego dmuchnięcia. Ale co ciekawsze to na drugi dzień i jak już jadę to wołało o dmuchanie podczas jazdy. Ale jak nie ma żadnych wcześniejszych dmuchnięć z alkoholem to podczas jazdy nie trzeba dmuchać, a więc jest ok.
Ostatnia edycja: