A
Attex
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 159
Przemek616 napisał:Noo z tego co czytałem, będę miał tylko jedną próbę i jak się nie uda to nauka jazdy od nowa :/
Pisz na priv jak będziesz miał kłopoty to w miarę sił doradzę!
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Przemek616 napisał:Noo z tego co czytałem, będę miał tylko jedną próbę i jak się nie uda to nauka jazdy od nowa :/
Z tego co wiem to chyba nie weszlo bo babka w starostwie mowila mi ze nie musze robic kursu nauki jazdy od nowa ze jak ktos nie zda za 1 to zdaje do skutku wiec chyba nie weszło ale chyba jak nie zda sie praktyki za 1 to pozniej trzeba jeszcze raz zdawac teorie i praktyke juz az zdaszPrzemek616 napisał:Noo z tego co czytałem, będę miał tylko jedną próbę i jak się nie uda to nauka jazdy od nowa :/
Seb12 napisał:Zakładał ktoś alcolocka w aucie ze start stopem jesli tak to ile płaciliscie za montaż ?
A montował ktoś w motocyklu?marekmarek1212 napisał:Jakie to ma znaczenie czy stacyjka czy start-stop.Zasada montażu taka sama bo przez urządzenie "przechodzi" przewód który połączony jest z rozrusznikiem.Czy to ze stacyjki czy S-S musi być przewód do rozrusznika lub stycznika.Cała filozofia montażu.Sam podłączałem.
Patryk122 napisał:Witam, mam jeszcze jedno pytanie czy jak przejdę pierwsze badania w WOMP to jeśli przykładowo dostane termin na kolejne badania np za 6 miesięcy to czy muszę je robić w WOMPIE czy mogę je po prostu zrobić u zwykłego lekarza bez badań krwi i zanieść je do starostwa?
Dzwoniłem do starostwa i mi powiedzieli że nie muszę robić kolejnych w WOMP, tylko pytanie czy wystarcza takie zwykle badania bez krwi?
biezanow_123 napisał:Orzeczenie dostałeś bezterminowo u prywatnego?
A z jakiego województwa jesteś? Ja czekam 2 miesiące jak narazie miesiąc temu była u mnie kuratorka podczas rozmowy na pytanie czy przez ten okres byłem karany wspomniałem ze mandatów żadnych nie mam,a kuratorka ze mandaty jej nie interesuja nawet,więc chyba nie biorą ich pod uwage.Oby tak było bo w weekend wyłapałem mandat za picie i teraz stresy...damianos1989 napisał:Witam serdecznie !
U mnie sprawa wygląda następująco:
Badania WOPM, psychotesty, kurs itd pozytywnie zakończone.
Na początku maja(2019) wysłałem pismo do sądu, do dnia dzisiejszego cisza... Była tylko Pani kurator, wszystko przebiegło prawidłowo. Pani Kurator poinformowała mnie, że jeszcze będzie wysłane pismo do policji o wystawienie opinii. Rozmawiałem z dzielnicowym i nic takiego do nich nie wpłynęło.... Szlag już mnie trafia z tym sądem, oczywiście rozumiem to, że nie tylko moja sprawa tam trafiła, ale już prawie 5msc i nawet nie wyznaczyli terminu posiedzenia, jak tak dalej pójdzie to szybciej minie kara niż wyznaczą mi termin
Jak czytam Wasze wpisy, to nie ukrywam, że zazdroszczę Tym u których wszystko przebiegło tak szybko ;(
Mam także pytanie, czy miał ktoś sytuację, że w trakcie tej kary dostał mandat za wykroczenie, który wpłynął na decyzję sądu ?