AlcoLock - blokada alkoholowa

• Autor wątku Autor wątku exceptio
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Brunonz napisał:
Jacyków 69: ustałeś z zamkniętymi oczyma na jednej nodze ?bo ja za diabła nie mogę może 4 sekundy:(

Haha teraz sprawdzam i też nie potrafię, nie pamiętam czy to było akurat to co napisałem :D
Coś w tę deseń, nie ma co straszyć, to były łatwe jakieś zadania, już sam nie wiem czy to stanie było z zamkniętymi oczami czy kazali się przejść stopa za stopę w jednej linii :)

Okulista i ekg zaliczone :) Czekam obecnie na wynik z badania krwi 🆎 :) I na końcem z nimi do Internisty..

moi drodzy dostałem listownie odp... Sad wyraził zgodę.
Co teraz? Gdzie się udawać itd?

bartek0 napisał:
moi drodzy dostałem listownie odp... Sad wyraził zgodę.
Co teraz? Gdzie się udawać itd?

Zrobiłeś badania w WOMP?
Nie? To rób ;)

Jak zrobisz to wtedy z nimi do WK oraz z postanowieniem prawomocnym, nie wiem czy oni przyślą je do Ciebie i WK, ja odebrałem osobiście z sądu.

Jak będziesz miał prawomocne i badania zaliczone to dostaniesz PKK i możesz zapisywać się na egzamin

Jacyków69 napisał:
Zrobiłeś badania w WOMP?
Nie? To rób ;)

Jak zrobisz to wtedy z nimi do WK oraz z postanowieniem prawomocnym, nie wiem czy oni przyślą je do Ciebie i WK, ja odebrałem osobiście z sądu.

Jak będziesz miał prawomoc e i badania zaliczone to dostaniesz PKK i możesz zapisywać się na egzamin

Powiedz mi bo jednej rzeczy nie rozumiem. Skoro mam już zgodę sądową to na co mogą wpłynąć badania w womp? Ewentualne zastrzeżenia co do mojej osoby mogą jak rozumiem skrócić ważność badań zgadza się?

bartek0 napisał:
Powiedz mi bo jednej rzeczy nie rozumiem. Skoro mam już zgodę sądową to na co mogą wpłynąć badania w womp? Ewentualne zastrzeżenia co do mojej osoby mogą jak rozumiem skrócić ważność badań zgadza się?

Nie wiem jak na to odpowiedzieć, zrobiłeś w innej kolejności niż ja, najpierw wniosek, potem badania. Ja najpierw ogarnalem badania, potem dostałem zgodę.
Tobie do otrzymania PKK potrzebne są już tylko pozytywna decyzja z badań, a w tym temacie ciężko mi powiedzieć co będzie, to już zależne od Twojej wątroby :D od WOMPU, ludzi tam pracujących itp, itd. Nie wiem czy Ci dadzą badania bezterminowe czy na jakiś okres czasu...

Nie wiem dokładnie o co pytasz, dziwnie skonstruowane pytanie.

Robiłeś już próby watrobowe prywatnie?

Ale zjebałem w kwietniu mogłem już składać wniosek o alcolocka ale mi odradzali ze bez badań nie ma szans a jednak szanse były i może już bym miał zgodę na blokadę ale teraz to trudno

Jacyków69 napisał:
Nie wiem jak na to odpowiedzieć, zrobiłeś w innej kolejności niż ja, najpierw wniosek, potem badania. Ja najpierw ogarnalem badania, potem dostałem zgodę.
Tobie do otrzymania PKK potrzebne są już tylko pozytywna decyzja z badań, a w tym temacie ciężko mi powiedzieć co będzie, to już zależne od Twojej wątroby :D od WOMPU, ludzi tam pracujących itp, itd. Nie wiem czy Ci dadzą badania bezterminowe czy na jakiś okres czasu...

Nie wiem dokładnie o co pytasz, dziwnie skonstruowane pytanie.

Robiłeś już próby watrobowe prywatnie?

Ide w poniedziałek bo mam druga zmianę. Chodzi mi o to w czym mogą mi przeszkodzić ew zle wyniki skoro mam już zgodę sądową.

bartek0 napisał:
Ide w poniedziałek bo mam druga zmianę. Chodzi mi o to w czym mogą mi przeszkodzić ew zle wyniki skoro mam już zgodę sądową.

No z tym że jeśli ich nie przejdziesz i dostaniesz negatywną decyzję z WOMP to nie dostaniesz PKK z WK.

bartek0 napisał:

Badania tak czy owak Musisz przedstawić w WK bez nich nie dopuszcza Cię do egzaminu to normalna procedura po stracie prawka za alko. Ja robiłem kilka dni temu w Białymstoku w Womp i szczerze mówiąc bez większych problemów przeszedłem. Próby zrobiłem sobie dzień wcześniej i miałem wszystko w normie przedstawiłem badania w Womp i nie miałem pobieranej krwi ani badania na cukier gdyz te też miałem zrobione wcześniej. Jedynie wzrok ciśnienie i badania koordynacji czyli chodzenie na piętach marsz w miejscu itp itd. Nie ma się czego obawiać jak się nie pije nałogowo badania wątrobowe najważniejsze. Pozdrawiam

zapisywaliscie sie telefonicznie wcześniej czy po prostu o 5 rano w kolejke?

Koniecznie telefonicznie inaczej nie przyjmą. Mi to zajęło około 2h na miejscu nie było dużo ludzi. Ale psychotesty możesz zrobić gdziekolwiek indziej w autoryzowanym gabinecie. Koszt razem 350zl.

panowie trochę straszycie w tymi badaniami wątrobowymi... No chyba ze stare alkusy z Was i rzeczywiście miesiąc musieliście nie pić i brac leki zeby ogarnąć wątrobę :D ja mam 24 lata, pije okazjonalnie. W poprzednim weekend costam popiłem na imprezie, przez cały tydzień ani piwka i wystarczyło. Jedynie minimalnie zawyzona bilirubina.
AST 19,6
ALT 16,4
GGTP 19
BILIRUBINA 1,43

W tym tyg postaramy się ogarnąć WOMP i w przyszłym juz chciałbym na egzamin.

Pozdrawiam

Nikt Cię nie straszył tylko ostrzegał:)wyniki ok a więc spoko możesz udać się do WOMP:)
a jak by było GGTP 190?

Zapisali mnie na 9.11, pytalem o badania wątrobowe, nie robią tego wcale bo nie trzeba, także jeśli ktoś*to czyta to widzicie Panowie... najpierw zadzwońcie sobie do WOMP czy to w ogóle robią.

WOMP Lubin, kazali mi być na 12:00, na spokojnie wystarczy być na 12:00 nie trzeba nawet wcześniej (jakieś 6 rano tu pisali ludzie). Bez psychotestów bo już mam - 246zł.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót