I
irek115
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 18
bartek0 napisał:Kto wyprzedza na egzaminie...![]()
Ja
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
bartek0 napisał:Kto wyprzedza na egzaminie...![]()
Irku, czy miałeś skierowanie na kurs reedukacyjny?..irek115 napisał:Jataka głupia sytuacja
mój błąd. Na szczescie ostatnio zdałem więc już koniec stresów
![]()
Krizu napisał:Irku, czy miałeś skierowanie na kurs reedukacyjny?..
Ok., dzięki..irek115 napisał:Nic takiego nie dostałem i mam nadzieje że nie dostanę
Diagnosta może mieć problemy, ty teżMiłosek 123 napisał:Witam. U mnie już zdane. Teraz blokada mam okazję kupić taką która nie spełnia jednej z norm skalibrowana z zaświadczenie m no i oczywiście z zaświadczenie od diagsnoty też nie będzie problemu. Co wtedy w razie kontroli?czy ktoś sprawdzi że nie spełnia jednej z norm?
leon39 napisał:U mnie pisze że spełnia normy ustawy z dn 8 lipca 2016 itp
mam Lion DS 20
A tak w ogóle, to myśle że szanująca sie firma zajmująca sie kalibrowaniem blokad jeżeli nie spełnia norm taka blokada to nie wystawi zaświadczenia że spełnia te normy i tyle
witja66 napisał:A jeżeli do tej pory nie dostałem żadnego skierowania?Wyrok biegnie od czerwca 2016.Był kurator,wszystko ok.zaopiniował.Wezwanie mam na 23 01 i nie rozumiem dlaczego sąd daje skierowania albo nie daje zanim pozna decyzję skazanego o możliwość jazdy z blokadą?Wszystko to jest jakieś od d....y strony.