M
makuma
Ok dzięki bardzo za info a jeśli minął 3 lata to prawko z automatu wymieniam żeby było bez kodu czy ściągam blokadę i jeszcze z tym pj co ma kod 69?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
makuma napisał:Ok dzięki bardzo za info a jeśli minął 3 lata to prawko z automatu wymieniam żeby było bez kodu czy ściągam blokadę i jeszcze z tym pj co ma kod 69?
J69 napisał:A widzisz, a mi pierdzielili głupoty żeby nie odlaczac urządzenia od kabla, może myśleli że będę coś kombinował. Czyli można śmiało sobie odłączac? Nawet nie wiedziałem.
ibiszek napisał:Ja tak robiłem ale wcześniej dzwoniłem do firmy z której wynajmowałem alcolocka i potwierdzili, że można tak robić. Tylko pamiętaj aby podłączyć słuchawkę zanim włączysz zapłon bo może być zonk....
Traktorzysta789 napisał:Również jestem ciekawy....
ENZO_89 napisał:Dziś dzwoniłem do informacji w sądzie i powiedziane że wniosek został rozpatrzona pozytywnie![]()
teraz czekać aż przyjdzie pocztą decyzja
![]()
a co za różnica? Nie zależy mi na czasieJ69 napisał:Nie czekaj na poczte tylko dzwoń za tydz czy masz prawomocne i niech Ci wydadza osobiście.
ENZO_89 napisał:a co za różnica? Nie zależy mi na czasie
no chyba na pismo nie będę czekał miesiąc i wydział też..J69 napisał:A no jeśli Ci nie zależy...
Było więc czekać 3 lata a nie wnioski pisać hehe
J69 napisał:Nie czekaj na poczte tylko dzwoń za tydz czy masz prawomocne i niech Ci wydadza osobiście.
Przecież powiedzieli przez telefon ze sąd się zgodził...Jan Sprawiedliwy napisał:Jeżeli nie ma sprzeciwu i po 7 dniach nie jest prawomocne![]()
ENZO_89 napisał:Przecież powiedzieli przez telefon ze sąd się zgodził...