AlcoLock - blokada alkoholowa

• Autor wątku Autor wątku exceptio
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Jacyków69 napisał:
Dokładnie tak samo miałem.

a może kuratora sąd nie daje w przypadku gdy ktoś w wyroku miał tylko 5000 na fundusz i koszta sądowe bez prac społecznych i jakiś zawieszeń? co o tym myślicie? uff te czekanie to mordęga jakich mało:(

Brunonz napisał:
a może kuratora sąd nie daje w przypadku gdy ktoś w wyroku miał tylko 5000 na fundusz i koszta sądowe bez prac społecznych i jakiś zawieszeń? co o tym myślicie? uff te czekanie to mordęga jakich mało:(

Ja tez nie miałem kuratora tylko 5k i tyle... Żadnych prac społecznych.

Ja to w ogóle nie rozumiem jednej życzy, po co ten cały cyrk z tymi sadami i tym czekaniem, powinno byc tak; po polowie zakazu idziecie do WK i wydaja wam numer pkk i po sprawie, montujecie blokade i po problemie... Po choj to wszystko?
Żal... W UK to jest inny swiat nawet jesli chodzi o kurs na PJ.

Ostatnia edycja:
Patryk122 napisał:
Ja to w ogóle nie rozumiem jednej życzy, po co ten cały cyrk z tymi sadami i tym czekaniem, powinno byc tak; po polowie zakazu idziecie do WK i wydaja wam numer pkk i po sprawie, montujecie blokade i po problemie... Po choj to wszystko?

Nie rozumiesz tego że nie jest to obligatoryjne po połowie okresu dla każdego, jest to furtka z której mogą skorzystać osoby które od momentu stracenia PJ sprawują się dobrze, mają dobrą opinię, nie zadarły z prawem itd.
Ciężko to pojąć?

Jacyków69 napisał:
Nie rozumiesz tego że nie jest to obligatoryjne po połowie okresu dla każdego, jest to furtka z której mogą skorzystać osoby które od momentu stracenia PJ sprawują się dobrze, mają dobrą opinię, nie zadarły z prawem itd.
Ciężko to pojąć?
To fakt ale co rozumiesz ze sprawują sie dobrze?

Patryk122 napisał:

po choj daja zakaz na 3 lata jak mogliby na półtora roku bez cyrków? a ta blokada alkoholowa to jest pic na wode fotomontaż, możesz sobie odpalić auto i jeździć cały dzień pijany. A ogólnie kary w Polsce za jazde po alkoholu są z kosmosu wzięte, na szczęście mam już to całe dziadostwo za sobą

leon39 napisał:
po choj daja zakaz na 3 lata jak mogliby na półtora roku bez cyrków? a ta blokada alkoholowa to jest pic na wode fotomontaż, możesz sobie odpalić auto i jeździć cały dzień pijany. A ogólnie kary w Polsce za jazde po alkoholu są z kosmosu wzięte, na szczęście mam już to całe dziadostwo za sobą
San sobie Zaprzeczsz jak Kaczyński haha...
Tego nie rozumiem powinni to obejsc bo po chuj te cale czekanie na "posiedzenie" podkreślam jakby mogl Wk wydac to po polowie zakazu, ja mam czekac az te nieroby z sadu znajda czas na posiedzenie..., co to za bezsens to my na nich robimy na tych .... to oni sa dla nas po co maja zycie ludziom utrudniać?

leon39 napisał:

Co do alkomatu to wiadomo że pic na wodę, bo kto będzie chlał ten będzie i tak to robił za kółkiem, odpali na trzeźwo A potem może jeździć do woli z przerwami do 10-15min :)

Patryk122 napisał:
San sobie Zaprzeczsz jak Kaczyński haha...
Tego nie rozumiem powinni to obejsc bo po chuj te cale czekanie na "posiedzenie" podkreślam jakby mogl Wk wydac to po polowie zakazu, ja mam czekac az te nieroby z sadu znajda czas na posiedzenie..., co to za bezsens to my na nich robimy na tych .... to oni sa dla nas po co maja zycie ludziom utrudniać?

chyba to raczej nie Kaczyński wprowadził w życie obligatoryjny minimum 3 letni zakaz i 5 tys na fundusz, a co do nierobów sadowych to Kaczyński chciał ich zreformować

leon39 napisał:
chyba to raczej nie Kaczyński wprowadził w życie obligatoryjny minimum 3 letni zakaz i 5 tys na fundusz, a co do nierobów sadowych to Kaczyński chciał ich zreformować
Ta haha, glosuj dalen na tych pisowcow i platformę zresztą jest przyklad z ostatniej chwili z życia kaczynskiego i sp. srebrna, jaki to kaczynski dobry jak to on sie dba o obywateli.
Koniec tematu, nie bede sie tutaj wyklucal.
Wiadomo, kszdy wie swoje.

Patryk122 napisał:
Ta haha, glosuj dalen na tych pisowcow i platformę zresztą jest przyklad z ostatniej chwili z życia kaczynskiego i sp. srebrna, jaki to kaczynski dobry jak to on sie dba o obywateli.
Koniec tematu, nie bede sie tutaj wyklucal.
Wiadomo, kszdy wie swoje.

Tu nie chodzi o srebrną , tylko o to kto wprowadził chorą ustwe w życie w 2015r
jaki są kary w UK za jazde po alko?

A ja miałem 5k plus koszta sądowe i kuratorka byla u mnie przy staraniach o blokadę, czyli nie ma reguły

Dziś przyszło pismo ze sąd przychylil się do wniosku(2 miesiące) . Pismo od kuratora zainicjowało chyba to że nie musiałem stawiać się na posiedzeniu. Nic teraz dokończyć badania i egzaminy B C C+E.
Takiej wtopy jak stracić zawodowe lejce to nawet nie da się ubrać w słowa. Największa życiowa porażka.
No ale ruszyło więc idę juz do przodu.
Także ruszyła machina już nikt nie zatrzyma, kto wejdzie pod koła ten uciec nie zdoła...

Ostatnia edycja:
yagshemash napisał:
Dziś przyszło pismo ze sąd przychylil się do wniosku(2 miesiące) . Pismo od kuratora zainicjowało chyba to że nie musiałem stawiać się na posiedzeniu. Nic teraz dokończyć badania i egzaminy B C C+E.
Takiej wtopy jak stracić zawodowe lejce to nawet nie da się ubrać w słowa. Największa życiowa porażka.
No ale ruszyło więc idę juz do przodu.
Także ruszyła machina już nikt nie zatrzyma, kto wejdzie pod koła ten uciec nie zdoła...

Gratulacje ale masz jeszcze WOMP do zaliczenia :(

Jak ma się ciocie w wompie to nie tak straszy problem. Tym bardziej że nie spożywamy alko od 18 miesięcy a zdrowy jestem jak wół pociągowy. Pozdro i życzę wam również pozytywnych odpowiedzi na wasze wnioski

A ja jeszcze 3 dni i zdejmuje ten kaganiec, wreszcie wolność :)

Czasami te urządzenie wkurza człowieka, zamulone jest, potrafi się rozgrzewać 2minuty...A jakie jest zdziwko jak musisz tłumaczyć mechanikom jak,po co, dlaczego masz to ustrojstwo w aucie :D

Trzeba było mu powiedzieć żeby się nie interesował bo kociej mordy dostanie 😂

Witam !czy ktoś jest na tym forum oczekujący na decyzję sądu w sprawie blokady alko?

Brunonz napisał:
Witam !czy ktoś jest na tym forum oczekujący na decyzję sądu w sprawie blokady alko?

Tak ja czekam mam 4marca posiedzenie

Robertartur napisał:
Tak ja czekam mam 4marca posiedzenie

no to wychodzi bite 2 miechy czekania,miałeś kuratora? czy tylko zawiadomienie o posiedzeniu dostałeś i czy musisz na nim być? ja złożyłem 21 stycznia:(cisza

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót