AlcoLock - blokada alkoholowa

• Autor wątku Autor wątku exceptio
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Dziękuję za poradę bez problemu zrobili na kalibrujemy.pl 🙂 jeszcze jedno pytanie lecę na wakacje na wyspy rozumiem ze tam nie mogę się poruszać samochodem bez blokady ?

Ile czasu czekaliście aż sąd się ogarnie i zmieni orzeczenie? Złożyłem wniosek o blokadę miesiąc temu i cisza...

Ostatnia edycja:
Siwy3 napisał:
Ile czasu czekaliście aż sąd się ogarnie i zmieni orzeczenie? Złożyłem wniosek o blokadę miesiąc temu i cisza...
Równe 3 miesiące,wczoraj w końcu przyszła pozytywna odpowiedź😁

Witam. Jutro składam wniosek o blokade alkoholową i jestem ciekaw czy spodziewać się wizyty kuratora

piotrek1805 napisał:
Witam. Jutro składam wniosek o blokade alkoholową i jestem ciekaw czy spodziewać się wizyty kuratora

Może być a może nie być od teraz będziesz żył w niepewności około 3 miesiące:)

Ale w razie co to zapowie się jakoś listownie czy jakkolwiek ? Wode na herbate wlącze i ciasteczka kupie ;)

piotrek1805 napisał:
Ale poważnie, zapowiada się ?
Pani kurator będąc u mnie na rozmowie mowiła że szkoda że na wniosku nie podałem numeru telefonu bo musiala przyjeżdżać w ciemno,a tak to by się wcześniej umówiła.Ale ile w tym prawdy,czy by się zdzwoniła wcześniej czy tak tylko mówiła to kto wie:)

Dobra, a w jakich godzinach może zjawić się kurator i czy może przyjść w święto, sobote i niedziele ?

piotrek1805 napisał:
Dobra, a w jakich godzinach może zjawić się kurator i czy może przyjść w święto, sobote i niedziele ?
U mnie była w środku tygodnia jakoś ok.19

piotrek1805 napisał:

Między 00.00-a 24.00 pisałem, że będziesz jeszcze pierdział z niepewności.Ale spoko to dopiero początek)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót