K
Kon1111
Zbanowany
- Odpowiedzi
- 38
Dziękuję za poradę bez problemu zrobili na kalibrujemy.pl
jeszcze jedno pytanie lecę na wakacje na wyspy rozumiem ze tam nie mogę się poruszać samochodem bez blokady ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Równe 3 miesiące,wczoraj w końcu przyszła pozytywna odpowiedźSiwy3 napisał:Ile czasu czekaliście aż sąd się ogarnie i zmieni orzeczenie? Złożyłem wniosek o blokadę miesiąc temu i cisza...
Siwy3 napisał:Ile czasu czekaliście aż sąd się ogarnie i zmieni orzeczenie? Złożyłem wniosek o blokadę miesiąc temu i cisza...
piotrek1805 napisał:Witam. Jutro składam wniosek o blokade alkoholową i jestem ciekaw czy spodziewać się wizyty kuratora
piotrek1805 napisał:Ale w razie co to zapowie się jakoś listownie czy jakkolwiek ? Wode na herbate wlącze i ciasteczka kupie![]()
Pani kurator będąc u mnie na rozmowie mowiła że szkoda że na wniosku nie podałem numeru telefonu bo musiala przyjeżdżać w ciemno,a tak to by się wcześniej umówiła.Ale ile w tym prawdy,czy by się zdzwoniła wcześniej czy tak tylko mówiła to kto wiepiotrek1805 napisał:Ale poważnie, zapowiada się ?
U mnie była w środku tygodnia jakoś ok.19piotrek1805 napisał:Dobra, a w jakich godzinach może zjawić się kurator i czy może przyjść w święto, sobote i niedziele ?
piotrek1805 napisał:Dobra, a w jakich godzinach może zjawić się kurator i czy może przyjść w święto, sobote i niedziele ?
piotrek1805 napisał:Czego początek bo nie rozumiem![]()