T
Tynaaaa
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 14
Witam, wiem, że ten temat był tu już poruszany, ale chciałabym się dowiedzieć w oddzielnej kwestii..
Wystawiłam pewno zdjęcie, o tematyce komputerowej na allegro, w aukcji jest wyraźnie napisane zarówno w temacie "zdjęcie" jak i w opisie "mam na sprzedaż zdjęcie.. " po czym opis przedmiotu znajdującego się na zdjęciu. Zamieszczone jest w kategorii komputerowej, lecz nie jako komputer.
w opisie, dużymi, pogrubionymi literami jest również napisane "PROSZĘ O PRZEMYŚLANE ZAKUPY I DOKŁADNE CZYTANIE OPISU AUKCJI W CELU UNIKNIĘCIA JAKICHKOLWIEK PROBLEMÓW."
do zdjęcia mam 100% prawa autorskie.
Czy podlega jakiejś karze? Wolę się upewnić..
Prosze o nie umoralnianie mnie, bo nie o to chodzi.
To już sprawa moja i mojego sumienia
pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
Wystawiłam pewno zdjęcie, o tematyce komputerowej na allegro, w aukcji jest wyraźnie napisane zarówno w temacie "zdjęcie" jak i w opisie "mam na sprzedaż zdjęcie.. " po czym opis przedmiotu znajdującego się na zdjęciu. Zamieszczone jest w kategorii komputerowej, lecz nie jako komputer.
w opisie, dużymi, pogrubionymi literami jest również napisane "PROSZĘ O PRZEMYŚLANE ZAKUPY I DOKŁADNE CZYTANIE OPISU AUKCJI W CELU UNIKNIĘCIA JAKICHKOLWIEK PROBLEMÓW."
do zdjęcia mam 100% prawa autorskie.
Czy podlega jakiejś karze? Wolę się upewnić..
Prosze o nie umoralnianie mnie, bo nie o to chodzi.
To już sprawa moja i mojego sumienia
pozdrawiam i czekam na odpowiedź.