D
damian xxx
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 3 898
Mniej więcej za 7 dni pracy , firma detektywistyczna pobiera opłatę 1000-2500zł. FW nie wrzuci to w koszty , więc blef .
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
odp:Agull napisał:Dziś dostałem pismo listem zwykłym z informacja iż mój dlug został wystawiony na sprzedaż przez ową właśnie firmę.Może to zobaczyć każdy wchodząc na odpowiednią stronę w internecie. Wchodzę tam i rzeczywiście.
a że:Agull napisał:Ale czyżby nie mieli praw do niego
niech sobie opowiadają,Agull napisał:Poprzez rozmowy telefoniczne mówią o tym długu.
odp:Agull napisał:Jak to rozumieć ?
tylko pilnować listów poleconych,robinson21 napisał:możesz spać spokojnie i nie przejmować tym.
tak,Agull napisał:Mam konto na e-sąd .. ale niektóre sprawy mogą być kierowane przez inny sąd. Mam rację?
ale najlepiej udać się do swojego SR do obsługi interesantów i poprosić o sprawdzenie czy były prowadzone sprawy z twoim udziałem, jeżeli tak to poprosić o sygn akt, z tą wiedzą można założyć sobie konto na Portalu Informacyjnym Sądu swojej apelacji i poprzez złożenie konta złożyć wniosek o dostęp do danej sprawy.Agull napisał:Zatem należałoby wystąpić z zapytaniem do tutejszego sądu czy są wobec mnie jakieś nakazy