Ankiety - tylko związane z prawem i w celach dydaktycznych

• Autor wątku Autor wątku Bartata
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Witam!

Zwracam się z ogromną prośbą do forumowiczów o pomoc w wypełnieniu ankiety.

Ankieta jest skierowana do osób, które uległy wypadkowi komunikacyjnemu.

Tematem prowadzonych badań jest ocena procesu likwidacji szkód powstałych w wyniku wypadku komunikacyjnego.

link dostępu:Ankieta - ubezpieczenia komunikacyjne

Z góry dziękuję za poświęcony czas

Pozdrawiam

Witam,

Mam gorącą prośbę o wypełnienie ankiety dotyczącej występowania konfliktów w środowisku pracy.

Ankieta jest krótka a chwila jaką Państwo poświęcicie na jej wypełnienie, pomoże mi w pomyślnym ukończeniu studiów :)

Ankieta - Konflikty w środowisku pracy

Z góry dziękuję z poświęcony czas!

Prawa pacjenta - nasza świadomość

Jest ważna dla mnie sprawa.

Chciałam Was bardzo prosić o wypełnienie ankiety dotyczącej praw pacjenta. Każdy z nas bywa pacjentem, częściej albo rzadziej ale jednak każdy.

Ankieta jest w pełni anonimowa i posłuży do napisania pracy naukowej, a w przyszłości być może przyczyni się do wypracowania pewnych działań zwiększających świadomość o naszych prawach w kontaktach ze służbą zdrowia.

Ale bez Waszej pomocy to się nie uda...

https://docs.google.com/forms/d/11DBTDHuD0XVXxT-BazYUH-MBzt6vHCHX2nyiP3JbcbE/viewform

Z góry dziękuję!

RE: Prawa pacjenta - nasza świadomość

O tzw prawach pacjenta polecam film "Witaj w klubie". Tak działa m in nasz NFZ też.:D

Prośba o wypełnienie ankiety

Witam serdecznie,

jako ze jestem stałym bywalcem tego forum pozwolę sobie wyjść z prośbą o wypełnienie anonimowej ankiety dotyczącej "Fałszowania zapisów w księgowości". Ankieta jest mi potrzebna do napisania pracy magisterskiej. Ankieta jest skierowana do osób pracujących w księgowości które spotkały się z procederem fałszowania sprawozdań finansowych itp.

Link do ankiety:

Ankieta Online - Fałszowanie zapisów w księgowości

Jeżeli złamałem jakiś regulamin forum to bardzo przepraszam i proszę o usunięte tematu

Z góry serdecznie dziękuję

Witam,
Poszukuję osób których członek rodziny był pozbawiony wolności i aktualnie przebywa na wolności i które były by chętne do wypełnienia ankiety do pracy licencjackiej. Tematem pracy jest :
,,Odbudowa więzi rodzinnych u osób osadzonych w zakładach karnych"
Celem moich badań jest sprawdzenie czy możliwa jest odbudowa tej więzi po pobycie w więzieniu. Będę bardzo wdzięczna za pomoc i jakikolwiek odzew!

Oczywiście ankieta jest anonimowa i będzie użyta jedynie w celach badawczych.

Tutaj podaję link do ankiety:
eBadania.pl - Badania ankietowe online

Witam serdecznie,
jestem w trakcie pisania pracy licencjackiej nt. "Prawo do życia a wolność wyboru dylematy dopuszczalności eutanazji". Zwracam się więc do Was z uprzejmą prośbą o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest oczywiście całkowicie anonimowa, a której wyniki posłużą mi do napisania pracy. Będę bardzo wdzięczna za każde wypełnienie

Oto link do ankiety:
http://www.ankietka.pl/ankieta/146353/prawo-do-zycia-a-wolnosc-wyboru-czyli-dylematydopuszczalnosci-eutanazji.html

Dziękuję!

Cześć, również zwracam się z prośbą o wypełnienie ankiety potrzebnej mi do pracy magisterskiej o temacie "odpowiedzialność pracodawcy za wykroczenia przeciwko prawom pracownika". Ankieta jest krótka i oczywiście anonimowa. Bardzo dziękuję za pomoc.
Link:
eBadania.pl - Badania ankietowe online

Witam Serdecznie,

Mam ogromną prośbę do Prawników i Doradców Prawnych pracujących swoim zawodzie o wypełnienie poniższej ankiety. Ma ona charakter wyłącznie badawczo-naukowy a jej wyniki posłużą mi do napisania pracy magisterskiej. Z góry przepraszam za ewentualne niedociągnięcia w pytaniach.

Ankieta nie powinna zająć więcej niż 3-5 minut.

Bardzo dziękuję za wszelką pomoc:

Tutaj link do ankiety: Prawo - ankieta z Ankietka.pl

RE: Prace magisterskie/licencjackie/referaty - i inne

Witam. Jestem studentką ostatniego roku Akademii Pedagogiki Specjalnej w Warszawie. Piszę pracę magisterską na temat: ,,Wymiar Sprawiedliwości wobec zjawiska przestępczości nieletnich w opinii sędziów rodzinnych i kuratorów sądowych". Uprzejmie proszę o wypełnienie ankiety, która jest niezbędna do zakończenia pisania pracy. Oto link: Ankieta kierowana do osób zatrudnionych w Wymiarze Sprawiedliwości odpowiedzialnych za zapobieganie przestępczości wśród nieletnich - sędziowie rodzinni i kuratorzy sądowi - Ankiety Internetowe Online - internakiety.pl
Za wypełnienie ankiety bardzo dziękuje.

Witam, jestem studentką III roku Resocjalizacji. Proszę o wypełnienie ankiety dotyczącej motywów podjęcia zawodu kuratora sądowego, która posłuży mi w pracy licencjackiej.

LINK DO ANKIETY: Motywy podjęcia zawodu kuratora sądowego.

Bardzo dziękuję za poświęcony czas.

Jeśli Państwo posiadacie możliwość przekazania ankiety dalej, będę bardzo wdzięczna

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót