Aplikacja komornicza 2010

• Autor wątku Autor wątku Łokitoki
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
no to racja, jak z aplikacja się nie uda to biorę dofinansowanie z unii i spróbuję czegoś na własną rękę:D W sumie to nawet nie wiem, czy to nie lepszy pomysł8-)

Ostatnia edycja:
życzę wszystkim powodzenia na egzaminie ja już powoli zbieram się do Krakowa pozdrawiam

No ja też się szykuję do Poznania. Obyśmy jutro mieli dobre humory po egzaminie.

ja jade dopiero jutro rano mam 100km, więc powinienem dojechać na czas:)

Życzę wszystkim powodzenia na jutrzejszym egzaminie! Nie taki diabeł straszny, jak go malują ;). Dacie radę!

Gdzie w Poznaniu odbędzie się egzamin? na jakiej ulicy?

witam, krótkie acz bardzo nurtujące mnie pytanie, czy na egzaminie obowiązuje karta odpowiedzi czy też odpowiedzi udziela sie poprzez zaznaczenie na teście.

z góry dziękuję za odpowiedź,

ps. być może jest to już na forum ale dzisiaj mam lepsze rzeczy do czytania niż stare posty. ;)

Życzę wszystkim powodzenia dnia jutrzejszego, jutro o tej porze będziemy z niecierpliwością wyczekiwać na wyniki

jutro o tej porze to ja będę pił po 2 miesiącach się należy:D

Wróble ćwierkają, że tegoroczny test był trudniejszy niż te z lat poprzednich. Prawda to czy tylko plotki?

szansa na zdanie jest ale jestem zdenerowanay bo z ustaw ktore zrobilem ledwo ledwo mam pytania zrobione dobrze a np z kpc nie za bardzo...

Według mnie testy był dużo trudniejszy, żeby odpwiedzie na pytania trzeba było miec opanowane dobrze przepisy ustaw nie tylko kodeksów, a nie tak jak w latach ubiegłych pytania sprawdzały inteligencję zdających

test był duuużo trudniejszy ;/ tamte robiłem bez przygotowania na poziomie powyżej 115 pkt a ten to jakiś szok ;/ zdołowałem się okropnie po tych pytaniach a jechałem z pewny swojego przygotowania z nastawieniem nie "czy zdam" tylko "jak dobrze zdam", a teraz to już tylko na cud liczę ;-/
wszyscy którzy wychodzili byli tego samego zdania więc chyba można powiedzieć, że obiektywnie był dużo trudniejszy niż w latach poprzednich

pamiętacie co przewodnicząca w warszawie powiedziała o wynikach??

Czy jest ktoś może z krakowskiego egzaminu i pamięta kiedy będą wyniki?

pamięta ktoś może pytania, jest je w stanie spisać i wrzucić?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót