Aplikacja komornicza 2010

• Autor wątku Autor wątku Łokitoki
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Już niektórzy kandydaci na aplikację radcowska znają swoje wyniki a mieli je mieć w środę co jest z Krakowem

czekając na wynik stresuje się dużo bardziej niż przed egzaminem ;p

Zrobienie zdjęcia w Poznaniu jest raczej niemożliwe. Oni wywiesili wyniki za taką ciemną szybą w stylu lustra weneckiego i nawet sprawdzić wynik osobiście jest trudno :/

No ja raczej też mówili coś po egz w Krakowie że jest szansa na wcześniejsze wyniki bo juz nie mam siły odświeżać strony rady

ja odswiezalem wczoraj w poznaniu ciagle moze dlatego sie serwer zepsul :D

No to jak się nie da zrobić zdjęcia to może chociaż ktoś dałby się namówić i spisał numery osób które nie zdały.

A czy ktoś byłby tak dobry i idąc sprawdzić wyniki w Poznaniu zerknął także na numer 122 i napisałby potem wynik na stronie lub wysłał mi wiadomość? :ooo:Z góry bardzo dziękuję

podlaczam sie rowniez pod prosbe jak ktos by sprawdzal w Poznaniu to poprosze o sprawdzenie numeru 141

Ostatnia edycja:
Gdzie dokładnie są wyniki z Poznania? Bo budynek Rady na ul. Głębokiej zamknięty i wyników brak wg. informacji od znajomego :)

Zdany egzamin:) i co dalej- zajęcia zaczynają się 1 stycznia to wiem. Co jeśli nie ma się patrona czy wnosi się do izby o jego wyznaczenie? Czy należy wysłać pismo do izby o wpisaniu na aplikacje?

Byłaby możliwość, ażeby Twój znajomy zerknął przy okazji na numery: 60 i 110?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót