R
Rott319
lokata napisał:Ja ostatnio płaciłam 120,00zł za lekarza medycyny pracy + 130,00zł za psychologa.
Czy koleżanka "trochę" nie przepłaciła czy takie rzeczywiście są koszty ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
lokata napisał:Ja ostatnio płaciłam 120,00zł za lekarza medycyny pracy + 130,00zł za psychologa.
Rott319 napisał:Czy koleżanka "trochę" nie przepłaciła czy takie rzeczywiście są koszty ?
bols napisał:a jak juz gdzie taki wykaz mozna znalezsc. szukam szukam i nic aktualnego
Żądanie tego uważam za jakieś nieporozumienie.Rott319 napisał:odpis aktu urodzenia (pkt.2),
Bartata napisał:Żądanie tego uważam za jakieś nieporozumienie.
I jeszcze zaświadczenie od ciotki z Syberii....
luk84 napisał:z doświadczenia z zeszłego roku - poszedłem do pierwszego z brzegu lekarza medycyny pracy, bez skierowania. W rejestracji powiedziałem, że badanie jest mi potrzebny na własny użytek, zapłaciłem ok 45 zł i tego samego dnia miałem stosowny kwit. Z psychologiem podobnie, w tej samej przychodni był psycholog od pozwoleń na broń. Rejestracja, zapłata, badanie i tego samego dnia zaświadczenie. Inna sprawa, że po zdanym egzaminie, ten sam zestaw zaświadczeń musiałem przesłać do swojej Izby więc od razu bierzcie odpisy by dwa razy nie chodzić. Pozdrawiam przyszłych aplikantów.
kerepcak napisał:A gdzie składałeś dokumenty i gdzie odbywasz szkolenie? Mam nadzieję, że w Łodzi nie będą chcieli dwa razy tego samego...
kerepcak napisał:Dzięki luk84
Ja z kolei zacząłem robotę w pewnej odległości od miejsca zamieszkania, gdzie wcześniej uzyskałem wszystkie dokumenty. Jakoś nie uśmiecha mi się teraz wracać i znów dublować wszystko. Papiery składałem w Warszawie, ewentualne szkolenie w Łodzi, więc być może będzie podobnie jak w Twoim przypadku. Muszę się dowiedzieć u źródła
Pozdrawiam![]()
Rott319 napisał:najgorsze jest to, że chyba trzeba będzie zapłacić za pozyskanie tego dokumentu.