Aplikacja ogólna

• Autor wątku Autor wątku Bartata
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Boomer_86 napisał:
Chciałam natomiast zapytać co z tematem warszawskiej integracji? Czy jest tu wielu chętnych do jego podjęcia?

Ja jestem jak najbardziej za :)[/QUOTE]

Popieram:) Dla mnie dobry termin to pierwsza połowa stycznia, bo później wyjeżdżam.

Ja byłbym za, ale 3 kobiety to chyba , nawet dla gogusia, za dużo :D ;) A serio, styczeń odpada.

vanillasky napisał:
Będę starać się o dziekankę na radcowskiej (OIRP Kraków). Jak uzasadniać wniosek o urlop Jaki podajecie powód? Kiedy składacie wniosek? Będąc na dziekance trzeba uiścić opłatę roczną na korporacyjnej?

Nie musisz płacić za aplikację, ale trzeba płacić składki członkowskie. Wniosek o urlop najlepiej "uzasadniać" zwolnieniem lekarskim ( ;) ), ale generalnie samorząd nie robi problemów z urlopami. To nie notariusze ;]

Jeśli o integrację w Warszawie chodzi, to też się chętnie zintegruję:).

Wiem, że i tak wszyscy będziemy się integrować w Krakowie, ale miło byłoby wcześniej poznać kogoś "miejscowego" :) Co Wy na to?

rambla napisał:
Wiem, że i tak wszyscy będziemy się integrować w Krakowie, ale miło byłoby wcześniej poznać kogoś "miejscowego" Co Wy na to?

Ja bardzo chętnie ;)

Czy jest ktos, kto będzie odbywał aplikację w Suwałkach?

To może ustalmy już jakiś wstępny termin tej integracji (żebyśmy się tak nie umawiali na spotkanie aż do lutego)...

Mi bardziej odpowiada któryś z pierwszych weekendów stycznia - oczywiście nie 1.01 ;)

jeśli chodzi o integrację Warszawską to mi pasuje każdy termin w pierwszej połowie stycznia - także też jestem za 07.01 :D a gdzie?

Ja też będę i wezmę kolegę co się tutaj nie udziela a również się dostał.

ja również piszę się na spotkanie, jednak preferowałabym termin na 14 stycznia

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót