Aplikacja ogólna

• Autor wątku Autor wątku Bartata
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
14 nie ma mnie w Warszawie, więc jeżeli nie robi to Wam większej różnicy, wolałabym 7.

Jest już nowa lista uzupełniająca - zrezygnowały 3 osoby.

W paragrafie 2 zarządzenia jest napisane, że w BIPie ogłasza się uzupełnioną listę aplikantów. Gdzie można znaleźć tę listę? Szukam, szukam i nic. Ktoś wie?

W takim razie którego i gdzie spotyka sie Warszawa? Proszę o propozycje, ja proponuje np. krytykę polityczną na nowym świecie?

z postów powyżej wynika, iż preferowanym terminem jest jednak 07.01, co do miejsca to może browarmia królewskiej przy Uniwerku Warszawskim? chociaż mi wszystko jedno :) a godzina?

Mnie osobiście miejsce i godzina jest zupełnie obojętna, wiec może być browarmia godzina np. 18/19? Może by tak od razu zrobić jakąś rezerwacje?

Ja będę, ale na 18 nie dojadę - mam zajęcia na podyplomówce. Na 19 powinnam się wyrobić. Rezerwacja to dobry pomysł:)

Ja niestey odpadam 7, zapaomniałem, że mam teatr, chyba że będziecie siedzieli do jakiejś 22 to wtedy dołącze.

To nie czat.
Wymieńcie się namiarami i umawiajcie.

Osoby zainteresowane spotkaniem w Krakowie proszę o wysłanie do mnie PM, będzie nam łatwiej ustalić konkretny termin i miejsce :)

To może już ostatecznie ustalmy termin dla Warszawy.
7 stycznia, godzina 19, Krakowskie Przedmieście 45, Browarnia.

Próbowałem się dzisiaj dodzwonić do domu aplikanta, bezskutecznie. Macie może jakieś wieści odnośnie przydziału miejsc w tym przybytku, czy też kiedy należy rezerwować miejsca etc.. ?

na razie nic nie wiadomo o przydziale miejsc w Domu aplikanta, choć pewnie osoby do nr 152 na liście mogą spać spokojnie :) wiem, że został jeszcze miesiąc do rozpoczęcia aplikacji, ale lepiej wiedzieć wcześniej czy dostanie się przydział, bo przynajmniej możnaby sobie zapewnić nocleg gdzie indziej...

a w ogóle po otrzymaniu decyzji o przyjęciu też czekacie na jakiekolwiek info ze szkoły np odnośnie tego harmonogramu praktyk?

Obstawiam, że konkretów o praktykach dowiemy się na I zjeździe.

A co do wniosków o przydział miejsca, to Dom Aplikanta czeka aż KSSiP prześle mu wszystkie wnioski. Czyli tsza czekać :cool:

Uważa Pan że Pana nick jest stosowny?

Jak Dom Aplikanta może czekać na wnioski skoro wnioski słaliśmy na specjalny adres mailowy domu aplikanta...
moim zdaniem wszyscy czekają na ostateczną listę osób przyjętych na aplikację, bo jak widać co chwila się ona aktualizuje. Jak już będą mieli komplet to pewnie dadzą jakieś info dot. DA i praktyk.
Co do praktyk, to jak do mnie dzwoniła babka z KSSiP przed świętami to mówiła że oni już nam chcą patronów koordynatorów wyznaczyć, czyli dość szybko. Wydaję mi się że póki co trzeba cieszyć się ostatnimi chwilami wolności i spokojnie czekać jak będą mieli top 200 to zaczną się konkrety ;)

Boomer_86 napisał:
Jak Dom Aplikanta może czekać na wnioski skoro wnioski słaliśmy na specjalny adres mailowy domu aplikanta...

Nie wiem, powtórzyłem jeno to, co usłyszałem w słuchawce.

Bartata napisał:
Uważa Pan że Pana nick jest stosowny?

Stosowny do czego? Z tego, co się orientuję, zarejestrowałem się na najzwyklejszym forum internetowym, więc nie widzę powodu, dla którego miałbym postępować w sposób sformalizowany zgodny z etykietą jakąś tam.:tuptup:

Zresztą po co to pytanie? Jako moderator powinieneś znać regulamin i go stosować, więc jeśli Twoim zdaniem naruszam swoim nickiem §9 regulaminu, to zmień mi nick, pokasuj posty, daj bana, czy co tam..

Ostatnia edycja:
Ja znam.
Nie wiem czy Pan zauważył tą drobną subtelność, że Pan również powinien go znać i stosować. W końcu rejestrując się akceptuje Pan regulamin....no chyba że tępo akceptuje Pan wszystko i wszędzie bez wnikania w treść.
Jeżeli Pana wyobraźnia nie sięga dalej niż płyny ustrojowe to ja już nic nie poradzę.
Tak...nick zostanie zmieniony.

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót