Aplikacja radcowska

• Autor wątku Autor wątku Bartata
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
z wiadomosci w ekstranecie wynika ze zostalismy przypisani do grup, widze ze jestem w grupie I....ale czy moze widzicie gdzies plan dla poszczególnych grup? (oirp wawa)

nataliss napisał:
z wiadomosci w ekstranecie wynika ze zostalismy przypisani do grup, widze ze jestem w grupie I....ale czy moze widzicie gdzies plan dla poszczególnych grup? (oirp wawa)

Czyli oznaczenie "I NOWI 2012" jest równoznaczne, że jestem w 1 grupie?

Hmm składałem wniosek o zajęcia sobotnie .... już nic nie rozumiem z tego:(

wydaje mi sie ze jest to rownoznaczne. tez skladalam wniosek o sobote

yhym ...to już trochę jaśniej... o ile całe to info nie dotyczy tylko rocznika 2011. W tym komunikacie na extranecie jest jeszcze info, że plan w przyszłym tygodniu.

Witam,

Ja również w Extranecie posiadam informację "I NOWI 2012" natomiast nie zapisywałem się do grupy sobotniej (zgodnie z innymi informacjami dostępnymi w Extranecie przydział do grupy sobotniej wymaga zgłoszenia).

Jestem zainteresowany zajęciami w środę w godzinach 8-15, chętnie się z kimś zamienię jeśli uzyskam przydział do innej grupy.

a kiedy wysylaliscie mailem wiadomosc o checi udzialu w zajeciach sobotnich? w ten sam dzien co pojawil sie komunikat? moze zwyczajnie bylo tyle chetnych, ze udalo sie najszybszym

Ja również mam I NOWI 2012 i tego samego dnia, co była komunikat wysłałem prośbę o sobotnią grupę. Myślę, że to "I" oznacza tylko, że to pierwszy rok.

krzaczek1 napisał:
Ja również mam I NOWI 2012 i tego samego dnia, co była komunikat wysłałem prośbę o sobotnią grupę. Myślę, że to "I" oznacza tylko, że to pierwszy rok.

Moim zdaniem również. Ja też mam taki wpis. Zaraz po pojawieniu się tego wpisu zadzwoniłam do Oirp Waw i pani poinformowała mnie, że to oznacza po prostu I rok. W tym miejscu miało pojawić się przypisanie do grupy, ale się nie pojawiło.

poczekajmy spokojnie do poniedziałku na nowe info na extranecie :) nie ma co niepotrzebnie rozmyślać nad tym przez weekend;p

Gdzie znaleźć informację, że praktyki pozasądowe mają trwać 25 dni? Zgodnie z programem aplikacji praktyki odbywają się w ciągu jednego dnia w każdym tygodniu roku szkoleniowego. Więc czy to nie jest tak, że w każdym tygodniu roku mamy mieć albo praktykę w sądzie albo praktykę pozasądową?

praktykę sądową masz 1 dzień w tygodniu np. od kwietnia do końca września - na 1 i 3 roku - te 25 dni (niektórzy nazwali to praktyką pozasądową)to musisz mieć wyrobione jako doświadczenie w zawodzie - żeby się nie okazało, że cały rok pracujesz w branży która nie jest związana z prawem - i jest to wymagane co roku

Witam

U mnie w extranecie pojawiło się oznaczenie grupy I E2 2012. Składałem także wniosek o zajęcia w sobotę.
Wiecie może gdzie się odbywają wykłady?

mam nadzieję, że oznacza to sobotnią grupę - też mam I E2 2012 i również składałem wniosek o sobote

Przewidywane jest 5 grup zatem alfabetycznie wypada sobotnia. Zobaczymy

krzaczek1 napisał:
mam nadzieję, że oznacza to sobotnią grupę - też mam I E2 2012 i również składałem wniosek o sobote

Ja mam I E1 2012 - składałem wniosek o sobotę

Informujemy, że zostali Państwo przypisani do grup szkoleniowych I roku aplikacji. Grupy ćwiczeniowe, do których zostali Państwo przypisani:
A1, A2, tworzą grupę wykładową A (środa - poranna)
B1, B2, tworzą grupę wykładową B (środa - poranna)
C1, C2 tworzą grupę wykładową C (środa - popołudniowa)
D1, D2 tworzą grupę wykładową D (środa - popołudniowa)
E1, E2 tworzą grupę wykładową E (sobota - poranna)

Zatem do zobaczenia w sobote:)

Fajnie by było gdyby jeszcze przed 10 stycznia sprecyzowali co to znaczy poranna/popołudniowa - jakie to godziny i ile trwają zajęcia...

Czy ktoś z I roku (OIRP Warszawa) chciałby przenieść się z grupy porannej do grupy popołudniowej? Zostałam przypisana do grupy popołudniowej i chętnie się zamienię na poranną. Proszę o info na e-mail: dzol.jw@gmail.com

Jakieś nowe wieści w sprawie walki o trzeci termin (warunek) ?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót