K
kamciatka
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 10
Dobra a co sądzicie o deregulacji zawodów... warto będzie jeszcze robić tą aplikację?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
kamciatka napisał:Dobra a co sądzicie o deregulacji zawodów... warto będzie jeszcze robić tą aplikację?
ziawa napisał:Czy wie ktos moze gdzie mozna znalezc test z ostatniego egzaminu wstepnego na ta aplikacje? Nie moge go nigdzie znalezc
ziawa napisał:Ponawiam pytanie: jak planujecie przygotowac sie z wiedzy technicznej? Jakies pomysly?
crammm napisał:url]http://www.rzecznikpatentowy.org.pl/aktualnosci/150530/PIRP_OGLOSZENIE_o_konkursie.pdf[/url] jest jasna informacja, że część ustna odbędzie się NIE PÓŹNIEJ niż w ciągu dwóch tygodni od egzaminu pisemnego.
crammm napisał:Dzisiaj dostałam list od Izby z informacją, że część ustna odbędzie się 16-17 października w więc 3 tygodnie później
crammm napisał:16-17 października nie będzie mnie w kraju i będę prosiła o termin dodatkowy.
crammm napisał:będę prosiła o termin dodatkowy.
crammm napisał:czy w ogóle biuro może sobie samodzielnie wybierać terminy jak mu pasuje pomimo oficjalnego komunikatu???
crammm napisał:(mam nadzieję, że ktokolwiek tu zagląda)