B
brunetka22
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
Witam! Proszę o pomoc. Chciałabym odwiedzić kolegę w wzięzieniu. Dzwonil do mnie i z tego co wiem jestem juz wpisana na listę osób odwiedzających...problem tkwi w tym ze pierwszy raz sie spotykam z taka sytuacja i tak naprawde nie wiem co jak i do czego, np. którędy mam wejść czy bramą czy drugim wejściem,gdzie zostawić swoje rzeczy (bo z tego co wiem to w czasie widzenia nic ze sobą nie można mieć) itd, ogólnie stresuje mnie ta cała sytuacja, ale żebym mniej więcej wiedziała jak to wszystko wygląda to było by mi łatwiej, nie chce zrobić z siebie głupka
. Jeżeli znalazł by się ktoś taki kto mógłby mi przybliżyć jak to wszystko wygląda to z góry dziękuję! 
P.S i proszę nie piszcie mi żebym się pytała osób które tam wpółczekają ;/ ponieważ chce go odwiedzić w dzień powszedni a wydaje mi się że mniej tam ludzi przychodzi w te dni, ponieważ nie każdy ma czas wtedy na odwiedziny- bo przeważnie pracują albo się uczą.
P.S i proszę nie piszcie mi żebym się pytała osób które tam wpółczekają ;/ ponieważ chce go odwiedzić w dzień powszedni a wydaje mi się że mniej tam ludzi przychodzi w te dni, ponieważ nie każdy ma czas wtedy na odwiedziny- bo przeważnie pracują albo się uczą.