Areszt Śledczy Bielsko Biała

• Autor wątku Autor wątku zerosix
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Poszukaj w internecie "dobry adwokat Bielsko-Biała". Istnieją strony, na których ludzie opisują sytuacje, z których konkretny adwokat ich wybronił. Albo konkretna kancelaria.

Witam,

Słyszałem, od kumpla u którego byłem na widzeniu końcem zeszłego miesiąca, że więzienie jest "w miarę ok".
Znaczy się, że warunki są dosyć dobre w porównaniu do innych zakładów, więc o to jestem w miarę spokojny.
No, ale przejde do sedna sprawy, tak się stało, że na nie szczęście trafił tam mój brat'. Jest tam na sankcji na 3 miesiące i nie wiem czy są tam specjalne cele dla ludzi na sankcji czy siedzą razem z innymi. I czy są podziały na celach w zależności od rodzaju popełnionego przestępstwa?
Z góry dziękuję za odpowiedź.

Na pewno TA siedzą razem z TA, a skazani ze skazanymi. ;)

Dziękuje bardzo za szybką odpowiedź, a czy w ogóle mają jakoś ze sobą styczność TA ze skazanymi, np. na spacerach? I czy ktoś wie czy jest podział w zależności od rodzaju popełnionego przestępstwa?

Pozdrawiam

Ponownie dziękuje za szybką odpowiedź, zaraz poczytam dokładnie.

Witam mam się wstawić za kilka dni w tym właśnie areszcie w celu odbycia kary czy jest szansa że zostanę tam przez cały wyrok skazano mnie na 3 miesiące.

Jezeli masz sprawy w toku to zostaniesz jezeli nie do w ciagu 2 tyg polecisz gdzies.

rozumiem a jeżeli mnie wywiozą to czy po skończeniu odbycia kary spowrotem przywiozą do tego aresztu z kąd wywieźli

Czy wie ktoś moze jak to jest z przepustkami w tym areszcie jeżeli osoba odbyła 1/4 kary ma podgrupe p2 moze dostac przepustke.

Mam pytanko Mój brat trafił właśnie do AŚ w Bielsku ma wyrok odwieszony siedzi już tam miesiąc. A tu pytanie ile jeszcze tam będzie siedział czy całą kare czy go wywiozą ?? Proszę o szybką odpowiedz

To jest zależne od kilku czynników. Po pierwsze podgrupa klasyfikacyjna, po drugie może mieć prowadzone jakieś postępowanie, po trzecie ta jednostka może mieć oddział dla skazanych.

Dzięki wielkie :D a może wiecie czy są widzenia w niedziele ? i w jakich godzinach czy normalnie od 8 do 17 ? czy może w niedziele jakoś inaczej ??

Dzieki :) nic nie znalazłam jutro jadę to se poczekam mi się nigdzie nie śpieszy :confused:

Mam do Was pytanie - proszę pomóżcie.
Mój kolega został zatrzymany po wielu próbach odmownych dostałam zgode na widzenie z nim po to, żeby dostarczyć mu ubrania i produkty spożywcze. Z tego co wiem musze mieć talony, żeby mu to wnieść. Jak je zdobyć? Z tym kolegą nie ma żadnego kontaktu? Jak udam się do tego aresztu to może mi ktoś takie talony wystawić? Jak to jest? Proszę pomóżcie..

marcelka1209 napisał:
Jak to jest? Proszę pomóżcie..
Zakładając, że kolega nie jest tymczasowo aresztowany to po prostu wyslij mu list. Dla ułatwienia włóż koperte zwrotną ze znaczkiem i napisz co zamierzasz. On już będzie wiedział co dalej.

Powrót