Areszt Śledczy w LUBLINIE

• Autor wątku Autor wątku aga3010
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

aga3010

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
28
witam wszystkich !!!!! jesli wiecie cos na temat owego zakladu prosze o posty!!!! chce sie jak najwiecej dowiedziec poniewaz niestety moj chłopak spedzi tam troche czasu:(
pozdrawiam

W Lublinie jest Areszt Śledczy a nie ZK. Oczywiście jest kilka oddziałów dla skazanych. Z tego co wiem to przeważnie przewożą z Lublina do innych miast do ZK. A twój jest na sankcji czy już po wyroku?

witam!!!! moj M. jest na razie na sankcji ale juz niedlugo:( jak to wiec nie ma ZK w lublinie?

no to nie dobrze!!!! to gdzie bedzie odsiadywal wyrok??? to chyba zalezy od wolnych miejsc? zeby go tylko nie wywiezli na drugi koniec polski.......

Najprawdopodobniej Chełm albo Hrubieszow ale najczęściej wywożą do Chełma. Twój chłopak powinien być osadzony w ZK do 100 km. Są również i skazani w Lublinie ale Ci co mają mały wyrok albo dopiero po wyroku ale potem są przewożeni do innych miast.

Bzdury!!! w Lublinie jest oczywiście ZK!!!!! mieści się on wraz z AŚ przy ulicy Południowej 5. Są w nim skazani oczekujący na wyroki, jak również osadzeni odbywający różne kary od kilku dni przez kilka miesięcy aż po kilka lat!!!!

W Lublinie jest Areszt Śledczy z oddziałami dla skazanych. Nie ma tam Zakładu Karnego ale oczywiście w odpowiednich oddziałach mogą odbywać karę skazani

tragedia tam jest jeśli chodzi o widzenia..
bo możesz się zapisać o 8 rano a wejsc o 16
a równiedobrze możesz zapisać sie o 11 i wejsc za godzinke..
wiec przygotuj się na dłuugie godziny spędzone pod AŚ..

też mam tam swojego..
tlko w Areszcie..

a jeśli chodzi o ZK to chłopak mojej przyjaciółki tam jest..
nie słyszalam żeby sie specjalnie skarżył..

Na poludniowej jesli chodzi o AŚ najlepiej byc z samego rana ja jak czekam od 6 to mam pierwsze numerki zazwyczaj i jak wchodze to tak kolo 11 ale to rzeczywiscie zalezy od szczescia , bo wyczytuja nie po kolei ...

Ja chyba miałam szczęście :) Byłam co prawda tylko 2 razy ale za każdym razem przyjeżdżałam ok 8-9. Raz czekaliśmy godzinę a drugim razem 2 godz

Ja to tez jakos zawsze niedlugo siedze ale ludzie sie skarżą ze po 8 godzin potrafia czekac !

moje drogie mam pytanie jak wyglada tam sala widzen czy jest czysto jak jest z kantyna

dobrze jest ... pleksy sa nowe , a stoliki tez bez lipy ... jesli chodzi o kantyne to zalezy co chcesz wiedziec ...

wszystko (ponoc ze nie mozna zrobic tam zakupow dla osadzonego)

nie mozna ... musi to wszystko zjesc na miejscu nic nie moze wniesc ... tak jest z TA a z osadzonymi chyba tez tak bo ostatnio z nudow jak czekalam na widzenie czytalam regulamin i tam bylo tak napisane heh

Beata to co kupujesz w kantynie osadzony musi spożyć podczas widzenia, to co zostanie ty wynosisz ze sobą.. zakupy robisz w czasie trwania widzenia wiec ucieka wam czas.. stoliki są ładne nowe..

Powrót