Terry0new
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 6
Lepiej nie szaleć. Miałem z nimi do czynienia i zrobiłem jak mi radzili na innym forum jak po kilku smsach że do mnie jadą nie przyjechali, aż jednej soboty przybyło dwóch facetów w garniturach. Radzili abym nie wpuszczał, nie wpuszczałem, przyjeżdżali po kilku dniach znów. Nigdy nie byli agresywni tylko raz mi powiedzieli, że mogą tak codziennie przyjeżdżać, wkurzyłem się i zadzwoniłem po policję. Przyjechali i nic nie zrobili tym facetom, mówiłem jak się chamsko zachowywali, ale oni pokazali policjantowi nakaz zapłaty z sądu i nagranie z tej wizyty nagrane komórką policjantowi i się nasłuchałem żeby nie wzywać bez potrzeby. Więc radzę nie szaleć bo oni są cwani i wszystko nagrywają także to jak ich wyzywałem a potem wstyd mi było jak policjanci to widzieli. A prawda jest taka że 3 miechy z nimi wojowałem aż w końcu zacząłem płacić i od tego czasu mam święty spokój, tylko się w dniu raty upominają o fax. Lepiej się dogadać i mieć spokój niż wojować i się ścierać i tracić nerwy niepotrzebnie. Ale prawdą jest, że często dostawałem smsy że już są w drodze, że czekać bo zaraz będą, albo że byli i nie zastali, tak było wiele razy, aż w końcu zaczęli przyjeżdżać nie polecam ale róbcie jak chcecie ja mam już spokój