R
robert39
- Autor Autor
tak właśnie chcę uczynić - chyba,ze jest jakaś korzystniejsza opcja,o której nie wiem...?Markiz32 napisał:może nawet poddasz się dobrowolnie karze...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
tak właśnie chcę uczynić - chyba,ze jest jakaś korzystniejsza opcja,o której nie wiem...?Markiz32 napisał:może nawet poddasz się dobrowolnie karze...
prokurator zmieniła mi artykuł na 297 &1 k.k. (ze względu,że regularnie spłacam raty) i zaproponowała dobrowolne poddanie się karze (8 miesięcy w zawieszeniu na 2 lata oraz grzywnę w wysokości 50 stawek dziennych po 15 PLN) na co się zgodziłem -..........
czy propozycja prokurator nie była zbytnio drastyczna?
artykuł jest zagrożony od trzech miesięcy,dlatego wolałem zapytaćMarkiz32 napisał:czyli tylko 750 PLN grzywny + pokrycie kosztow postępowania to baardzo niski wyrok ci zaproponowała.... no bo ,ze przez 2 lata masz być "grzeczniutki" to chyba nie jest zbyt rygorystyczne...
oczywiście w piśmie dodałem numer sygnatury akt itd.Zgadzam się z aktem oskarżenia oraz z wnioskiem prokuratury i nie wnoszę żadnych sprzeciwów.
W związku z tym proszę o wydanie wyroku bez konieczności mojej obecności na posiedzeniu sądu.