juniorek1985
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 112
ja miałem 6 wyroków za oszustwa bo sie na komendzie przyznalem dobrowolnie poddałem sie karze i jakos nie wiem nawet jak jest w sadzie w srodku wiec chyba sie tak da
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
szkoda polemizować z kimś kto nie ma pojęcia co jest czynem zabronionym a co nie i co grozi za oszustwo....juniorek1985 napisał:byc moze nie ma sie czym chwalic ale znalazlem sie na tym forum po to zeby ktos mi udzielil pomocy prawnej w tym zawilym i nie zrozumiałym normalnemu czlowiekowi prawu i uzyskałem tą pomoc dlatego teraz pisze koledze jak jest naprawde a jezeli ty markiz uwazasz ze do kazdej zarowki za 4 zł zwołuja sedziego prokuratora protokolanta itp to sie chyba troszke myslisz byc moze jestes praktyk ale tylko w teori rzeczywistość jest zupełnie inna!!!pzdr
juniorek1985 napisał:ja miałem 6 wyroków za oszustwa bo sie na komendzie przyznalem dobrowolnie poddałem sie karze i jakos nie wiem nawet jak jest w sadzie w srodku wiec chyba sie tak da