M
magdajozefa
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
witam serdecznie jestem tu osoba nowa ,moj problem polega na tym ze w pewnym stadium sie zagubilam , zaczelo sie od Sadu Elektronicznego poniewaz pod adresem wskazanym w pozwie nie mieszkam juz 10 lat wyrok sie uprawomocnil a komornik zajal mi emeryture zareagowalam szybko ale niestety trwalo to w sumie cztery miesiace i te pieniadze zostaly przekazane za ponoc posrednictwem pewnego radcy prawnego do Prim Inova w Szwajcarii ,pisze prawdopodobnie bo komornik nie udzielil mi informacji na jakie konto moje pieniadze przekazal ,napisalam sprzeciw od nakazu i zazalenie na postanowienie sadu w Lublinie w tresci pozwu przywolalam wszelkie dowodu na przyslugujace mi prawa , ale co najwazniejsze wspomnialam ze naleznosci ktorych domaga sie Prima Nova nic mi nie mowia mialam nadzieje ze Sad rejonowy do ktorego przekazano sprawe ustali fakty na korych bede mogla zbudowac wyjasnienia i dalej obrone ,od nikogo nie moglam sie dowiedziec o co chodzi ale pracownik kancelari komorniczej powiedzial ze Prima Nova kupila dlug od Banku i to tyle sprwe do sadu elektronicznego wniesiono 16.02.2012 r dnia 20.11.2014 otrzymalam pismo z sadu rejonowego ze umarzaja sprawe poniewaz pelnomocnik przedstawil nie wszystko czego sad wymagal a to co zostalo przedstawione nie zgadza sie z normami prawa , na temat art 505 37 przeczytalam wszystko , ale teraz pytanie skoro postanowienie o umorzeniu sprawy pozwala na ponowne jej wszczecie i zamyka otwarty juz w sadzie elektronicznym przewod sadowy ktorego rozpoczecie przerywa bieg przedawnienia to jesli okaze sie ze bylo jakies zajscie ponoc byl to 2005 r. to teraz gdzie jest ten problem pogrzebany ,nie moglam przeciez w sadzie elektronicznym podniesc terminu przedawnienia
nie mialam do czego sie ustosunkowac i teraz co dalej prosze o rozjasnienie mojego umyslu
nie mialam do czego sie ustosunkowac i teraz co dalej prosze o rozjasnienie mojego umyslu
Ostatnia edycja: