AS Kraków Montelupich

• Autor wątku Autor wątku barbla
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Czesc, od poniedzialku mam syna na montelupich, prosze o rade
wiem ze potrzebuje bielizne , 2 pary spodni skarpety...
Jak mam to dostarczyc?
i czy moge wiąc te rzeczy na widzenie w sobote/
i co mozna włożyc do paczki, w głowie mam metlik nie moge pozbierac mysli
Prosze o pomoc.. Z góry dziękuje
Wybieram się na widzennie w sobote 11 kwietnia idzie ktos, bedzie mi razniej:help:

Witam mój mąż ma w środę 21. 10. 2015 wokande przebywa na Monte. Jest recydywą sam pisał o warunkowe. Jakie są szanse na wyjście. Statystycznie jak często dawane są tam zwolnienia czy ktoś wie??? Do końca kary zostało 49 dni.

Witam wszystkich mój siedzi w areszcie śledczym na 17 dni we czwartek. Kończy się 17 dni nw co dalej ktoś może powiedzieć dodam że siedzi za grzywnę art 226 nr1 mam pytanie o której wychodzą więźniowie na wolność ?

Ja wyszedlem ok 14 godziny (bylem juz za brama). Z celi mnie zabrali ok 8 rano i do 14 trwaly wszystkie formalnosci i zdanie rzeczy na magazyn oraz odebranie rzecze osobistych ale tez zalezy ile ludzi wtedy zwalniaja. Ja bylem dosc daleko w kolejce. Pierwsze osoby puscili kolo poludnia

Ostatnia edycja:
Witam mój został skazany na 17 dni kara się kończy w ten czwartek. Nie wiadomo czy nie odwieszą czy wyjdzie mam pytanie czy może zadzwonić wcześniej we czwartek powiem wybieram się pod areszt nw czy warto ?

Skoro zamkneli go na 17 dni i koniec kary jest w czwartek to musza go wypuscic

Czeka na czy mu odwieszą resztę grzywny wydłuża wyrok nw czy wyjdzie w czwartek martwię się że wywiożą poza Kraków

Czeka na list
Z postanowieniem to nie wiadomo czy wyjdzie w czwartek

Mam pytanie jak wyglądają widzenia gdzie są są mae szanse że mój wyjdzie :(

Witam chciałbym zapytać jak się odbywają widzenia gdzie trzeba iść co można wnieść ?

Witam mam pytanie o której się wychodzi z więzienia ?

Witam mam pytanie o której się wychodzi z monte jakie są zasady ?

Jak zostaną zrealizowane wszystkie czynności urzędowe - nie później niż do godziny rozpoczęcia odbywania kary (jeśli o karze pozbawienia wolności mowa).

Witam czy może chłopak może zadzwonić zanim wyjdzie z więzienia i o której ?

Nie wydaje mi się by funkcjonariusze SW robili jakiś problem osobie, która opuszcza Zakład Karny zabraniajac telefonu z informacją np. bądźcie po mnie za dwie godziny.

Hej . Bylam ostatnio na widzeniu u mojego chlopaka prosil zebym zrobila mu paczke . Tylko jest problem bo nie mam pojecia na jakiej stronie zamawia sie te zakupy . Wie ktos ? :)

Normalnie idziesz do sklepu i kupujesz co tam chcesz dac (wczesniej poczytaj co moze sie znalezc w paczce a czego dawac nie mozna) a pozniej zanosisz paczke na brame

Przepraszam za wprowadzenie w blad. Jak odbywalem kare pozbawienia wolnosci w 2010 roku na monte to paczke mozna bylo przyniesc na brame lub wyslac poczta

Powrót