Aś służewiec

• Autor wątku Autor wątku kasiunia1984
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Tak, mozna dzwonic codziennie, sa tylko kolejki do telefonu.

Jasne, że mogą, wiadomo że są problemy z dopchaniem się do telefonu, ale mój dzwonił codziennie po kilka minut. Pójdziesz na widzenie to się dowiesz co się dzieje, nic innego Ci nie zostało...

Mogą dzwonić codziennie 10 min.Trzeba się tylko z dnia na dzień "zapisać na telefon" ponieważ jest dużo osób dzwoniących , a tylko jeden aparat tel. Mojemu czasami zdarza się zadzwonić nawet dwa razy w ciągu dnia.
Też jest na półotwartym.

Okej dzieki za odpowiedzi,wczoraj zadzwonil i powiedzial dokladnie to samo co Wy-ze kolejki do aparatu :-)a dzis tez zadzwonil ze jest juz w Grodzisku na polotwartym i tu to dopiero ma miodzio jak sie wyrazil-ma teraz dzwonic codziennie po kilka razy nawet.Zobaczymy...swoja droga to ma 3,5mca do odbycia tylko a przeniesli,kurcze z Lodzi to troche sie nagimnastykuje pociagami :-|

Witam :)
Czy ktoś wie jak tam traktują skazanych grypsujących?Czy jest prawdą,że każą sprzątać i ogólnie SW robią bardzo pod górkę i często zamykają grupę?Słyszałam,że bardzo łatwo tam o problemy,niekoniecznie zasłużone...
Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Witam, mam pytanie- czy z zk służewiec trudno jest wyjść na warunkowe zwolnienie ?

Mi było bardzo trudno. Dostałem dwie blachy, nikt nie wyszedł z tych ludzi którzy byli razem ze mną. Potem przerzucili mnie do Czerwonego Boru, i stamtąt wyskoczyłem za pierwszysm podejściem

Ostatnia edycja:
TomekAtomek2 napisał:
Mi było bardzo trudno. Dostałem dwie blachy,

Ocynkowane? Tak za darmo Ci dali?

TomekAtomek2 napisał:
stamtąt wyskoczyłem za pierwszysm podejściem

Ale gdzie wyskoczyłeś? Albo z czego?

Dlaczego przestępca myśli, że język przestępców jest jedynym obowiązującym?

forg napisał:
Ocynkowane? Tak za darmo Ci dali?

Ale gdzie wyskoczyłeś? Albo z czego?

Dlaczego przestępca myśli, że język przestępców jest jedynym obowiązującym?

Forg nie napinaj się tak, bo jeszcze coś Ci strzeli. Pytanie nie było od Ciebie, i odpowiedź także sie Ciebie nie tyczyła.
Jak widać koleżanka która pytanie zadała, zrozumiała.

podobno jest ciezko.....a jak traktuja skazanych?wystarczy popatrzec jak traktuja odwiedzajacych.....za wszystkim dlugie czekanie.....balagan,sama nie wiem czy z braku "personelu" czy po prostu z...niecheci.pozdrawiam

Witam,
Szukam osób, które nadal odwiedzają bliskich na Służewcu.
Najlepiej osoby, które bywały tam w 2008r.
Prosze o kontakt.

Witam,
orientuje się może ktoś co ile odbywają się wokandy na kłobuckiej?co tydzień,dwa,w jakie dni?
Pozdrawiam:-)

Hej,
Czy ktoś słyszał coś nt sędziego Janusza Włodarczyka? W czwartek mój narzeczony ma wokandę o dozór
elektroniczny i zastanawiam się jaki jest ten sędzia. Tzn czy cięty czy trudno go przekonać do własnych racji itp:-)

Ten, który dostał dozór elektroniczny powie, że sędzia super. Ten, któremu sąd odmówił powie, że sędzia wredny. Sędzia podejmie decyzję w oparciu o zebrane informacje i dokonane ustalenia np. opinia dyrektora AŚ, wywiad środowiskowy z miejsca zamieszkania, akta sprawy karnej, a nie dlatego, że jest cięty lub wstał lewą nogą. Nadto to jest forum prawne, a nie forum plotkarskie o sędziach.

Niektórzy nawet jak prawą nogą wstają to wszystkim wielką łaskę robią,że w ogóle są albo że się zainteresują ich sprawą...
Szukałam informacji więc zadałam pytanie...taką rolę pełni chyba forum, a gdzie indziej pytać jak właśnie nie na takim forum...
ale ok jak chcecie to możecie wszystko wykasować skoro to śmieciowe posty...

Powrót