Vehicle Transport Services Limited Transaction Started!
Merchandise Description: BMW 530, 2003
Tracking Number: SC773733129UN641
Price: EUR €5,000.00
Shipping & Handling: EUR €0.00
Total amount to pay: EUR €5,000.00
Seller's E-mail Address:
kazimierzwaeka@yahoo.pl
Buyer's E-mail Address:
kasiailukasz1995@interia.pl
This is the 1st notice of the transaction sent to you. Please read below at your earliest convenience to learn how you can complete this transaction in a safe environment under vehicle-transportservices.com refund protection.
The payment will be done through Bank Transfer service.
30 Day Money Back Guarantee
You can check your delivery on:
Please provide a valid tracking number
Tracking number: SC773733129UN641
Seller Information
e-mail:
kazimierzwaeka@yahoo.pl
Kazimierz Waleka
122 Camrose Avenue, Harrow, Greater London, HA8 6AQ, United Kingdom
Buyer Information
e-mail:
Lukasz Kubacka
Górna 533, Zubrzyca ,woj. Malopolski, 34-484, Poland
Total Amount:
EUR €5,000.00
The payment must be submitted via Bank Transfer. You can find your invoice in the attached files. Please download the payment invoice to find how to make the payment.
Once we received the payment confirmation, our shipping company will start the delivery process. Within 5 business days, you will receive the BMW 530, 2003. We will secure the payment until you will send us the confirmation that you are satisfied with the BMW 530, 2003 you received. As soon as we receive your confirmation we will transfer the funds to the seller.
Buyer receives the merchandise and has 7 days to inspect it. If it is complete and as described, the buyer should accept the merchandise. If he refuses the merchandise, the shipper must ship the merchandise back to the Seller at his expenses.
After the inspection period is over, the Buyer must contact Vehicle Transport Services Limited Customer Support at
transportservices@tech-center.com with the result of the inspection. If the buyer refuses the merchandise, the refund will be sent to the buyer after the tracking number for the returned shipment is verified. If the merchandise is accepted, Vehicle Transport Services Limited submits the payment directly to the Seller within 3 business days.
How to make payment The funds must be sent only from your Bank Account. Submit the payment using our bank details from the invoice attached. We strongly recommend that you also send us the Bank Transfer scanned copy of the receipt. You can confirm your payment via e-mail or via Fax: +44(0) 207-100-8182. Amount: EUR €5,000.00 IMPORTANT For security reasons please DO NOT submit the payment details to the Seller or any other unauthorized person/corporation Any questions ? contact us !
Terms of Use | Privacy Policy | Accessibility | Terms and Conditions | RBS Group SiteMap | Contact Us | International | SiteMap Copyright © vehicle-transportservices.com 2011 | Vehicle Transport Services Limited is part of The Barclays Group
Witam,
I wysłane samochodowej. Wysłałem samochodu na adres w Polska. Czy firma transportu skontaktujemy się z Tobą dziś wszystkie informacje na temat transakcji?
dziękuję
--- 13.11.11 (Nd),
kasiailukasz1995@interia.pl <kasiailukasz1995@interia.pl> napisał(a):
Od:
kasiailukasz1995@interia.pl <kasiailukasz1995@interia.pl>
Temat: Odp: [otoMoto.pl] Zapytanie dotyczące ogłoszenia nr C20704571
Do: "Kazimierz Wałeka" <kazimierzwaeka@yahoo.pl>
Data: 13 Listopad 2011 (Niedziela), 13:52
Witam,
Przepraszam za mojego zmarłego odpowiedź. Będę statku jutro rano samochodem. Będzie z Wami skontaktować jutro po I wysłane samochodu. Przepraszamy za opóźnienie.
dziękuję
--- 13.11.11 (Nd),
Od:
Data: 13 Listopad 2011 (Niedziela), 13:52
Adres
Łukasz Kubacka Zubrzyca Górna 533 34-484 Zubrzyca Górna woj . Małopolskie Polska
--- 11.11.11 (Pt),
Od:
Data: 11 Listopad 2011 (Piątek), 17:54
ok w porządku tylko muszę wiedzieć za jaką cenę pan by mi go sprzedał poproszę o konkretną cenę ile kosztuje

Pozdrawiam
"Kazimierz Wałeka" <kazimierzwaeka@yahoo.pl> pisze:
Czesc,
Pracowalem w Polsce nalezyty moja praca i ja kupilismy dla lewa reka samochód napedowy w Polsce nowy, jestem jedynym wlascicielem samochodu. Skoro ruszylem sie jeszcze raz nalezyty moja praca w Anglii i musze zostac tu i musze kupowac dla prawej reki samochód napedowy tu w Wielkiej Brytanii i to jest powód, który sprzedaje samochodowi. Samochód przyjedzie do twojego adresu w maksimum 5 dni powszednich potem wyslalem samochód z firma przewozona do Polski. Dam ci 7 dni sprawdzic i testowac samochód za toba otrzymac to przy twoim adresie. Jesli przez jakikolwiek powód nie lubisz samochodu, który mozesz wysylac samochód z powrotem do mnie. Popre wszystkie oplaty transportowe. Oto kilka slów na jak ta transakcja zostanie zalatwiona: musze znac twoje pelne imie i nazwisko, twój adres pocztowy i twój numer telefonu. Gdy tylko otrzymalem ich zaczne urzedowa procedure, i transort spólka powiadomi cie o tej transakcji.
Dziekuje!
--- 10.11.11 (Czw),
Od:
Data: 10 Listopad 2011 (Czwartek), 18:45
napisze tak szukam samochodu chciałbym kupić taki do 30 tys no oczywiście im taniej tym lepiej dla mnie nie szukałem w takich samochodach jak to bmw bo są drogie ale tutaj jest tańszy i to dużo i zwrócił moją uwagę zwłaszcza ta cena coś koło 22 tysiące złotych chce kupic samochód tylko niech mi pan powie jaka cena jest tego samochodu Pozdrawiam Łukasz
"Kazimierz Wałeka" <kazimierzwaeka@yahoo.pl> pisze:
Czesc,
Mam samochód dostepny dla sprzedazy. Samochód zostanie zarejestrowany w Polsce, samochód ma Polske dokumenty. Samochód ma doskonala kondycje, nigdy nie ponownie malowac, zadne zadrapania, pierwszy wlasciciel. Wnetrze samochodu ma doskonala kondycje. Samochód ma 2 klucze. Byl ostatnio zrobiony przeglad.
Samochód przychodzic z kompleksowa obsluga historia (ksiazka sluzbowa historia). Samochód ma kierownice po lewej, to jest europejska wersja i samochód byl bougth z Polski salon.
Bedziemy dokonania transakcji za posrednictwem bezpiecznego firmy. Otrzymasz szanse od spólki przetestowac samochód na 7 dni. Czy jestes zainteresowany, aby kupic samochód?
Dziekuje!
PS: samochód jest jak nowy, bez wypadków, bez zarysowan, nie wgniecenia, bez koniecznosci dodatkowych napraw.
--- 9.11.11 (Śr), otoMoto.pl <powiadomienia@otomoto.pl> napisał(a):
Od: otoMoto.pl <powiadomienia@otomoto.pl>
Temat: [otoMoto.pl] Zapytanie dotyczące ogłoszenia nr C20704571
Do:
arcumdesem@yahoo.pl
Data: 9 Listopad 2011 (Środa), 18:52
Witaj Jacek
Wysłano zapytanie dotyczące ogłoszenia nr C20704571 (BMW 530 )
Link do tego ogłoszenia:
otoMoto - ogłoszenia motoryzacyjne, kup lub sprzedaj samochód i motocykl
Imię / Nazwa firmy:
Adres e-mail:
UWAGA: Ten e-mail został wygenerowany automatycznie, nie odpowiadaj na niego! Aby odpowiedzieć na pytanie wyślij e-mail na powyższy adres kontaktowy.
Ludźie czy ja Jestem Łatwowierny? po prostu dałem się zrobić w ch... ale na szczęscie pieniędzy nie wpłaciłem