witam świetnie ze znalazłam sie tu ponieważ 8 marca miała lecieć do angli po Chryslera 300c

) :lol:za 20 ys 2007 rok ,uwiezyłam ,pan wysła zdjecia z rodzina i oki tylko poprosił p przelw western Union ok pomyslałam ze oki ale na meza miał to zrobić 1 marca sobie zażyczył żeby miec wystarczająco on dużo czasu na przylot ze stanów do Londynu,co prawda jeszcze ciagne z nim ta rozmowe i udaje ze sie wciągnę zaproponował ze przyjedzie po nas na lotnisko nazywa sie NORBERT NAGY DOKLADNIE JAK PRZETŁUMACZYŁAM SOBIE TA TRESC JEGO TO BRZMI ;Cześć, dziękuję za zainteresowanie, i zrobi wszystko, aby wyjaśnić samochód
sytuacji:
To był mój brat samochód, kupił samochód w Niemczech w roku
zamierzasz korzystać z samochodu w Polska, tymczasem dostał pracę w
Londyn / Anglia, wynajął dom (z garażem) i przeniósł się tam z
samochód, wszystko było w porządku dopóki kilka tygodni temu, gdy mój brat dostał
chory i musiałem go przyprowadzić do jego matki, Polska, wraz z samochodem.
zmarł 2 tygodnie ostatni ...
Anyway, i postanowił sprzedać samochód, a ja wciąż Polska i dostałem
oferty z francuskiego życia facet w Anglii. Poszedłem więc z tyłu samochodu
do Londynu, aby spotkać francuski facet, ale nie przyszedł.
Próbowałem sprzedać samochód w Londynie, ale również bez powodzenia, jak samochód ma
lewo kierownicy. Więc zostawiłem samochód mojego brata garażu domu jak i
wrócić do Stanów Zjednoczonych (ja mieszkam w Stanach Zjednoczonych). Po prawie
I tydzień dostał ofertę z facetem niemieckiego, chętnie przybywają do Londynu w celu spełnienia
mi wymiany, wziął ofertę i przybył do Londynu raz drugi
czasu, gdy dostałem podstępem, nie przyszedł.
Samochód ma niską cenę, ponieważ znajduje się i zarejestrowana w Anglii
plus ten samochód jest dla mnie tylko złe wspomnienia, więc postanowiłem sprzedać
go "pozbyć" cena za szybką sprzedaż, a także z powodu tego
i sytuacji jestem zmuszony płacić za wynajem domu, dopóki mogę sprzedać samochód,
i nie ma sensu dla mnie płaci czynszu domu tylko dlatego, że z samochodu.
Oprócz stanu samochodu, co jest doskonałe, nie uczestniczących w samochodzie
wypadku, oprócz zwykłych wymian i materiałów eksploatacyjnych w samochodzie nigdy
niezbędne naprawy, tylko problem będzie się możliwość przyjechać do
Londyn.ALE JA JESZCZE SIĘ NIE NABRAŁAM ALE DZIĘKI WAM I DZIĘKI TŁUMACZCE Z LONDYNU KTÓRA MI PODPOWIEDZIAŁA ZE TAKIE CUDA SIĘ ZDĄŻAJĄ WIE GRZEBAŁAM I WYGRZEBAŁAM ...ALE ZAMARŁAM JAK ODCZYTAŁAM IDENTYCZNY TEKST

))